Una de les reformes fetes per Cererols
Una de les reformes fetes per Cererols a la comarca | Cererols

 

 

Necessiteu construir la casa dels vostres somnis? Voleu fer reformes amb un servei personalitzat i de confiança? Si us cal millorar casa vostra amb professionals que us assessorin, Cererols Construccions és la solució als vostres maldecaps. Des de fa quasi 50 anys, aquesta empresa de proximitat es dedica a la creació de solucions arquitectòniques adaptades als plantejaments de cada client.

 

 

A Cererols Construccions treballen des de 1972 amb tota mena d'encàrrecs, des de la construcció comercial a residencial, civil i industrial. Sempre han tingut i complert la voluntat de seguir una línia de qualitat en les obres, serietat i rigor en la gestió del sector, uns principis que els han portat a ser un dels referents en construcció del Vallès Occidental, tenint projectes repartits per tota la comarca.

 

 

Alhora, des de Cererols treballen amb tot el procés del projecte, des de la planificació i gestió del projecte fins a la seva construcció final, comptant també amb els dissenys d'interiors i paisatges

 

 

Cererols Contruccions

Telèfon: (+34) 935 80 39 78

Pàgina web: www.cererols.com

Email: info@cererols.com

Facebook: Cererols Construccions 

Instagram: Cererols Construccions