Les entitats insten a l’EMD que canalitzi les peticions veïnals i mediï pels busos escolars

by | des. 5, 2019 | Espai d'Entitats

Els autocars de transport escolar solen ocupar la parada d'autobús de la plaça del Pi

Els autocars de transport escolar solen ocupar la parada d'autobús de la plaça del Pi | Toni Alfaro

 

 

La taula d'entitats de Bellaterra, la Taula Cívica de Bellaterra, ha emès una instància a l'EMD de Bellaterra per la gestió de les peticions i reclamacions dels veïns, així com per la gestió de la parada d'autobús de la plaça del Pi. Les entitats bellaterrenques, reunides en l'assemblea trimestral d'entitats bellaterrenca del passat 14 de novembre, van acordar fer una instància respecte aquestes dues qüestions, una instància que es va presentar el 2 de desembre a l'administració bellaterrenca.

 

 

Segons es pot llegir a la sol·licitud conjunta de les associacions de Bellaterra, es sol·licita “que sigui l'EMD qui canalitzi les peticions dels veïns referents a qüestions de la seva competència o d'altres administracions, adreçant-les a qui correspongui i exercint les tasques de representació de les reivindicacions veïnals que així ho sol·licitin”. A la vegada, la Taula va demanar que es responguin en un termini adequat els escrits que es presentin a l'entitat bellaterrenca en aquest sentit.

 

 

D'altra banda, la reunió d'associacions de Bellaterra, també va demanar a l'EMD “mediar en l'ús de la parada de bus que fa l'autocar que porta als nens a la piscina del Club Bellaterra“. La queixa vindria perquè el vehicle es queda “aparcat allà tot el temps, dificultant la visibilitat de la plaça”.

 

 

Totes dues peticions, recollides dins la mateixa instància, van ser signades pel coordinador de la Taula Cívica de Bellaterra, Enric Pallàs, en representació d'aquesta.

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: