L’Institut Català de la Salut estrena nova flota de cotxes més sostenibles

by | des. 5, 2019 | Societat

Un dels nous cotxes del servei d'atenció primària del Servei Català de la Salut

Un dels nous cotxes del servei d'atenció primària de l'Institut Català de la Salut | Servei Català de la Salut

 

 

L’atenció primària de l’Àrea Metropolitana Nord ha començat una renovació de la flota dels seus vehicles que permetrà que tots els seus professionals es desplacin amb cotxes 100% sostenibles a principis d’any.

 

 

Concretament, el 67% dels cotxes seran elèctrics (35) i la resta, híbrids, combinaran l’electricitat o el gas liquat del petroli (GLP) amb benzina

 

 

En la nova flota hi ha vehicles compactes urbans, turismes, furgonetes i, fins i tot, vehicles tot camí per a aquells territoris que així ho necessiten. En aquest sentit, en aquells casos on les característiques dels serveis ho requereixen, la flota elèctrica es complementa amb models híbrids o de gas.

 

 

La utilització d’aquests vehicles està reservada per a l’atenció domiciliària i urgències d’atenció primària en gran mesura, però també pel transport intern i tasques de representació.

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: