“Muntanya russa” de temperatures a Bellaterra per aquesta setmana

by | des. 9, 2019 | Méteo

Els cel serà clar aquesta setmana a Bellaterra

Els cel serà clar aquesta setmana a Bellaterra, amb possibilitat d'alguns núvols   | Toni Alfaro

 

Ambient fred a Bellaterra i a tot el Vallès Occidental per aquesta setmana, segons pronostica el meteoròleg Francesc Mauri. D'altra banda, les temperatures aniran pujant i baixant segons vagi avançant la setmana, com en una “muntanya russa”. Cal destacar que hi haurà una presència important del sol, malgrat que hi haurà alguns intervals de núvols, però no deixaran cap ruixat.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: