La sala petita del Centre Cívic acull un curs gratuït sobre art

by | des. 10, 2019 | Cultura

El Centre Cívic de la plaça Maragall acull les oficines de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro
L'edifici de l'EMD de Bellaterra

El curs se celebrarà a la sala petita del Centre Cívic, seu de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

El Centre Cívic de Bellaterra acollirà un curs gratuït d'introducció al món de l'art. Ho farà el pròxim dimarts 17 de desembre a les 11.30 h, a la Sala Petita, de mans de Rosa Dopazo, professora d'art i literatura, amb la col·laboració d'Adolf Priante, professor de pintura al taller de l'EMD de Bellaterra

 

 

El curs “Descobrim l'art” està adreçat a totes les persones amb ganes d'apropar-se a les obres en totes les seves manifestacions artístiques, segons expliquen des de l'EMD. La intenció del curs és apropar-se a aquestes manifestacions al llarg de la geografia humana i de les diferents èpoques de la humanitat, tot coneixent com, qui i perquè les van crear, i en quin context apareixen. 

 

 

El taller vol apropar-se, així, no només a l'obra d'art i tot el que l'envolta, sinó fer-ho de forma conjunta

 

 

Per a més informació, contacteu amb l'EMD de Bellaterra, bé presencialment a la plaça Joan Maragall o al telèfon 93 518 18 30. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: