L'edifici de l'EMD de Bellaterra
El curs se celebrarà a la sala petita del Centre Cívic, seu de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

El Centre Cívic de Bellaterra acollirà un curs gratuït d'introducció al món de l'art. Ho farà el pròxim dimarts 17 de desembre a les 11.30 h, a la Sala Petita, de mans de Rosa Dopazo, professora d'art i literatura, amb la col·laboració d'Adolf Priante, professor de pintura al taller de l'EMD de Bellaterra

 

 

El curs “Descobrim l'art” està adreçat a totes les persones amb ganes d'apropar-se a les obres en totes les seves manifestacions artístiques, segons expliquen des de l'EMD. La intenció del curs és apropar-se a aquestes manifestacions al llarg de la geografia humana i de les diferents èpoques de la humanitat, tot coneixent com, qui i perquè les van crear, i en quin context apareixen. 

 

 

El taller vol apropar-se, així, no només a l'obra d'art i tot el que l'envolta, sinó fer-ho de forma conjunta

 

 

Per a més informació, contacteu amb l'EMD de Bellaterra, bé presencialment a la plaça Joan Maragall o al telèfon 93 518 18 30.