Últims dies per apuntar-se a la jornada esportiva solidària del Club Bellaterra

by | des. 10, 2019 | Comerços Amics

Les millors imatges de les 12 Hores de Pàdel del Club Bellaterra

L'activitat estrella de la jornada serà una Americana de pàdel | Redacció

 

 

Ja és ben aprop la jornada esportiva solidària del Club Bellaterra per a col·laborar amb La Marató de TV3. La jornada que l'any passat va aconseguir recaptar 560 euros per la investigació contra el càncer s'amplia enguany incloent, a més d'un torneig de pàdel, dues masterclass per aquest dissabte 14 de desembre. La iniciativa destinarà la recaptació aquesta vegada a la recerca per les malalties minoritàries, tema de La Marató per aquest 2019.

 

 

D'una banda hi haurà una Americana mixta de pàdel com a activitat estrella de la jornada. La competició tindrà un preu d'inscripció de 15 euros com a mínim, que s'enviaran de forma íntegra a La Marató de TV3, i es dividirà en dues categories. D'una banda, la categoria es A jugarà de les 12 a les 14 h; la B ho farà entre les 10 i les 12 h. Al final, els guanyadors obtindran obsequis dels sponsors com a regal simbòlic. Per a reservar, heu de fer-ho a la recepció del Club Bellaterra o enviant un correu a adriapadel@club-bellaterra.com. D'altra banda es donarà la possibilitat de col·laborar sense participar en el torneig a través d'una “pala 0”.

 

 

Cartell de la jornada esportiva solidària del Club

Cartell de la jornada esportiva solidària del Club | Club Bellaterra

 

 

Paral·lelament a la competició de pàdel, el Club Bellaterra oferirà dues classes magistrals a les 10.30 i 12 h.  D'una banda, una masterclass de cycling a càrrec del famós ciclista vigatà Melcior Mauri que començarà a les 10.30 a la sala de cycling del club; per a participar-hi, caldrà reservar a recepció o a través del correu direccio@club-bellaterra.com. De l'altra, es farà una masterclass de zumba a les 12 h, i per la que no cal reserva prèvia. Totes dues activitats acceptaran donatius de qualsevol quantitat per La Marató. 

 

 

Per a més informació, podeu dirigir-vos a direccio@club-bellaterra.com o contactar amb el club a la recepció, així com al 935 80 25 42. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: