Les millors imatges de les 12 Hores de Pàdel del Club Bellaterra
L’activitat estrella de la jornada serà una Americana de pàdel | Redacció

Ja és ben aprop la jornada esportiva solidària del Club Bellaterra per a col·laborar amb La Marató de TV3. La jornada que l’any passat va aconseguir recaptar 560 euros per la investigació contra el càncer s’amplia enguany incloent, a més d’un torneig de pàdel, dues masterclass per aquest dissabte 14 de desembre. La iniciativa destinarà la recaptació aquesta vegada a la recerca per les malalties minoritàries, tema de La Marató per aquest 2019.

D’una banda hi haurà una Americana mixta de pàdel com a activitat estrella de la jornada. La competició tindrà un preu d’inscripció de 15 euros com a mínim, que s’enviaran de forma íntegra a La Marató de TV3, i es dividirà en dues categories. D’una banda, la categoria es A jugarà de les 12 a les 14 h; la B ho farà entre les 10 i les 12 h. Al final, els guanyadors obtindran obsequis dels sponsors com a regal simbòlic. Per a reservar, heu de fer-ho a la recepció del Club Bellaterra o enviant un correu a adriapadel@club-bellaterra.com. D’altra banda es donarà la possibilitat de col·laborar sense participar en el torneig a través d’una “pala 0”.

Cartell de la jornada esportiva solidària del Club
Cartell de la jornada esportiva solidària del Club | Club Bellaterra

Paral·lelament a la competició de pàdel, el Club Bellaterra oferirà dues classes magistrals a les 10.30 i 12 h.  D’una banda, una masterclass de cycling a càrrec del famós ciclista vigatà Melcior Mauri que començarà a les 10.30 a la sala de cycling del club; per a participar-hi, caldrà reservar a recepció o a través del correu direccio@club-bellaterra.com. De l’altra, es farà una masterclass de zumba a les 12 h, i per la que no cal reserva prèvia. Totes dues activitats acceptaran donatius de qualsevol quantitat per La Marató. 

Per a més informació, podeu dirigir-vos a direccio@club-bellaterra.com o contactar amb el club a la recepció, així com al 935 80 25 42.