L’Ajuntament de Sant Quirze retira la brossa de la jornada de neteja alegre

by | des. 11, 2019 | Societat

Deixalles amuntegades al Pla dels Estels

Deixalles amuntegades al Pla dels Estels | Cedida

 

 

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha dut a terme la recollida de la brossa amuntegada al Pla dels Estels de Bellaterra després de la segona “jornada de neteja alegre” convocada pel veí Albert Pantaleoni, el passat 1 de desembre. Les deixalles han estat retirades el matí d'aquest dimecres 11 de desembre, després de quedar abandonades durant 10 dies a la zona també coneguda com “els Pous“, presumiblement per un embolic sobre qui se n'havia de fer càrrec.

 

 

El mateix Pantaleoni ha indicat el matí d'aquest dimecres que ja s'havien retirat les deixalles, i afirma que havia contactat amb l'Ajuntament de Cerdanyola perquè fossin retirades. Tanmateix, des de l'àrea d'Espai Públic del consistori expliquen que la neteja de la zona s'havia pactat inicialment amb l'administració santquirzenca i que ella havia de ser l'encarregada de la neteja. 

 

 

El veí afirma que podria haver sigut l'entitat Sant Quirze Natura, que va col·laborar en la recollida, qui hagués contactat amb l'Ajuntament de Sant Quirze per pactar la retirada de la brossa

 

 

Per la seva part, des de l'entitat Sant Quirze Natura han confirmat que, davant la falta de resolució de l'administració responsable de Bellaterra per aquests afers, van demanar que fos la brigada de Sant Quirze qui s'encarregués de netejar aquesta zona i enretirar les deixalles recopilades. Tot i això, aquella zona, segons han confirmat des de l'entitat, no forma part del terme municipal santquirzenc. 

 

 

Així, el munt de brossa ja ha estat retirat del Pla dels Estels des de Sant Quirze, que limita en aquella zona amb el terme de Bellaterra

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: