Deixalles amuntegades al Pla dels Estels
Deixalles amuntegades al Pla dels Estels | Cedida

 

 

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha dut a terme la recollida de la brossa amuntegada al Pla dels Estels de Bellaterra després de la segona “jornada de neteja alegre” convocada pel veí Albert Pantaleoni, el passat 1 de desembre. Les deixalles han estat retirades el matí d'aquest dimecres 11 de desembre, després de quedar abandonades durant 10 dies a la zona també coneguda com “els Pous“, presumiblement per un embolic sobre qui se n'havia de fer càrrec.

 

 

El mateix Pantaleoni ha indicat el matí d'aquest dimecres que ja s'havien retirat les deixalles, i afirma que havia contactat amb l'Ajuntament de Cerdanyola perquè fossin retirades. Tanmateix, des de l'àrea d'Espai Públic del consistori expliquen que la neteja de la zona s'havia pactat inicialment amb l'administració santquirzenca i que ella havia de ser l'encarregada de la neteja. 

 

 

El veí afirma que podria haver sigut l'entitat Sant Quirze Natura, que va col·laborar en la recollida, qui hagués contactat amb l'Ajuntament de Sant Quirze per pactar la retirada de la brossa

 

 

Per la seva part, des de l'entitat Sant Quirze Natura han confirmat que, davant la falta de resolució de l'administració responsable de Bellaterra per aquests afers, van demanar que fos la brigada de Sant Quirze qui s'encarregués de netejar aquesta zona i enretirar les deixalles recopilades. Tot i això, aquella zona, segons han confirmat des de l'entitat, no forma part del terme municipal santquirzenc. 

 

 

Així, el munt de brossa ja ha estat retirat del Pla dels Estels des de Sant Quirze, que limita en aquella zona amb el terme de Bellaterra