Edició de 2018 del Campus India, un projecte que depèn del Cap Nen Sense Pilota | Cedida

Ja torna a ser aquí l’edició de la jornada esportiva nadalenca i solidària del Cap Nen Sense Pilota, que enguany arriba a la seva cinquena edició, de mans del bellaterrenc Aleix Giol. El proper dilluns 23 de desembre entre les 9 i les 13.30 h, al Junior FC 1917 de Sant Cugat, tornarà a realitzar-se la trobada de futbol solidari per recollir fons per la investigació del càncer infantil, a través de l’Hospital Sant Joan de Déu, i el Campus Índia

La jornada (premiada pels seus valors) està dirigida a tots els nens i nenes d’entre 5 i 16 anys que vulguin participar en un dia ple d’activitats relacionades amb el joc i l’esport al voltant del futbol per una bona causa, on a més rebran diferents obsequis. La inscripció té un cost de 20 euros, els beneficis dels quals es destinaran directament a la recerca pel càncer infantil ajudant a la secció d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Fulletó informatiu del Cap Nen Sense Pilota 2019
Fulletó informatiu del Cap Nen Sense Pilota 2019 | ALeix Giol

Alhora, els diners recaptats també aniran dirigits a la iniciativa Campus Índia 2020, que porta a dos entrenadors del Júnior FC a un poble de l’Índia per a ajudar a la integració social dels nens i nenes que hi participen. Aquesta tasca es gestiona a través de la Fundació Vicente Ferrer, amb una gran tasca humanitària al país asiàtic. 

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de desembre, tot i que les places són limitades. Per això, Giol demana que els interessats no esperin a última hora per apuntar-se per tal de tenir plaça. Per a reservar-la, només heu d’escriure al 626597399 a través de Whatsapp, contactar a través de @capnensensepilota a Instagram o enviar un email a capnensensepilota@gmail.com.

Full d'inscripció del Cap Nen Sense Pilota 2019
Full d’inscripció del Cap Nen Sense Pilota 2019 | Aleix Giol