Tot llest per la cinquena edició del Cap Nen Sense Pilota

by | des. 11, 2019 | Esports

Edició de 2018 del Campus India, un projecte que depèn del Cap Nen Sense Pilota | Cedida

 

 

Ja torna a ser aquí l'edició de la jornada esportiva nadalenca i solidària del Cap Nen Sense Pilota, que enguany arriba a la seva cinquena edició, de mans del bellaterrenc Aleix Giol. El proper dilluns 23 de desembre entre les 9 i les 13.30 h, al Junior FC 1917 de Sant Cugat, tornarà a realitzar-se la trobada de futbol solidari per recollir fons per la investigació del càncer infantil, a través de l'Hospital Sant Joan de Déu, i el Campus Índia

 

 

La jornada (premiada pels seus valors) està dirigida a tots els nens i nenes d'entre 5 i 16 anys que vulguin participar en un dia ple d'activitats relacionades amb el joc i l'esport al voltant del futbol per una bona causa, on a més rebran diferents obsequis. La inscripció té un cost de 20 euros, els beneficis dels quals es destinaran directament a la recerca pel càncer infantil ajudant a la secció d'oncologia infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

 

Fulletó informatiu del Cap Nen Sense Pilota 2019

Fulletó informatiu del Cap Nen Sense Pilota 2019 | ALeix Giol

 

 

Alhora, els diners recaptats també aniran dirigits a la iniciativa Campus Índia 2020, que porta a dos entrenadors del Júnior FC a un poble de l'Índia per a ajudar a la integració social dels nens i nenes que hi participen. Aquesta tasca es gestiona a través de la Fundació Vicente Ferrer, amb una gran tasca humanitària al país asiàtic. 

 

 

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de desembre, tot i que les places són limitades. Per això, Giol demana que els interessats no esperin a última hora per apuntar-se per tal de tenir plaça. Per a reservar-la, només heu d'escriure al 626597399 a través de Whatsapp, contactar a través de @capnensensepilota a Instagram o enviar un email a capnensensepilota@gmail.com.

 

 

Full d'inscripció del Cap Nen Sense Pilota 2019

Full d'inscripció del Cap Nen Sense Pilota 2019 | Aleix Giol

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: