Operaris de la Diputació col·loquen el semàfor davant la llar d'infants
Operaris de la Diputació col·loquen el semàfor davant la llar d'infants | Toni Alfaro

 

 

Operaris de la Diputació de Barcelona han instal·lat un nou semàfor a la BV-1414, al seu pas per Bellaterra. Es tracta del reivindicat semàfor per families i veïns davant la llar d'infants La Llar d'en Pitus i el restaurant Marcs, que ha estat col·locat durant aquest dimecres 11 de desembre.

 

 

 

L'administració provincial ja va avisar la setmana passada que el semàfor s'instal·laria a partir d'aquest dilluns 9 de desembre, aproximadament tres mesos després del previst, segon havien indicat anteriorment. Es tracta d'un nou element de control del trànsit que afavorirà, segons indiquen veïns i administracions, la pacificació del trànsit a Bellaterra en general, i en especial davant la llar d'infants. 

 

 

El semàfor se suma a altres mesures ja engegades a aquesta corba de la carretera fa tot just un any, quan es va erigir una tanca de protecció davant l'escola, així com es va desviar el pas de vianants i  instal·lar coixins berlinesos per fer minvar la velocitat als conductors

 

 

El semàfor, però, no està en marxa, i encara no hi ha una data prevista per la seva posada en funcionament. Tanmateix, es tracta d'un semàfor amb polsador, que ha de fer més segur el pas per la via. 

 

El semàfor afavorirà la pacificació del trànsit i servirà de nou punt de pas de la carretera BV-1414
El semàfor afavorirà la pacificació del trànsit i servirà de nou punt de pas de la carretera BV-1414 | Toni Alfaro