Tècnics de la Diputació instal·len el semàfor de la Llar d’en Pitus

by | des. 11, 2019 | Societat

Operaris de la Diputació col·loquen el semàfor davant la llar d'infants

Operaris de la Diputació col·loquen el semàfor davant la llar d'infants | Toni Alfaro

 

 

Operaris de la Diputació de Barcelona han instal·lat un nou semàfor a la BV-1414, al seu pas per Bellaterra. Es tracta del reivindicat semàfor per families i veïns davant la llar d'infants La Llar d'en Pitus i el restaurant Marcs, que ha estat col·locat durant aquest dimecres 11 de desembre.

 

 

 

L'administració provincial ja va avisar la setmana passada que el semàfor s'instal·laria a partir d'aquest dilluns 9 de desembre, aproximadament tres mesos després del previst, segon havien indicat anteriorment. Es tracta d'un nou element de control del trànsit que afavorirà, segons indiquen veïns i administracions, la pacificació del trànsit a Bellaterra en general, i en especial davant la llar d'infants. 

 

 

El semàfor se suma a altres mesures ja engegades a aquesta corba de la carretera fa tot just un any, quan es va erigir una tanca de protecció davant l'escola, així com es va desviar el pas de vianants i  instal·lar coixins berlinesos per fer minvar la velocitat als conductors

 

 

El semàfor, però, no està en marxa, i encara no hi ha una data prevista per la seva posada en funcionament. Tanmateix, es tracta d'un semàfor amb polsador, que ha de fer més segur el pas per la via. 

 

El semàfor afavorirà la pacificació del trànsit i servirà de nou punt de pas de la carretera BV-1414

El semàfor afavorirà la pacificació del trànsit i servirà de nou punt de pas de la carretera BV-1414 | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: