La veïna Elisa Morera presenta un llibre sobre cuina a Barcelona

by | des. 11, 2019 | Cultura

L'Elisa Morera, amb Santiago Vila-Puig, en una foto al 2016

L'Elisa Morera, amb Santiago Vila-Puig, en una foto al 2016 | Laia TR

 

 

La veïna de Bellaterra Elisa Morera presentarà aquest dijous 12 de desembre un llibre de cuina on recull tota la seva experiència entre fogons. La presentació es farà a l'Espai Contrabandos de Barcelona (c/ Junta de Comerç, 20) a les 19 h, i vol mostrar als assistents i lectors com ha sigut la creació d'un llibre de cuina que, més que un receptari, és una forma de transmetre un coneixement personal sobre la cuina.  

 

 

Morera ha viscut a Bellaterra durant més de 60 anys amb el seu marit, Santiago Vila-Puig. Sabadellencs d'origen, es van establir conjuntament a la urbanització el 1956, tot i que Vila-Puig ja hi era des del 1936, i formen part de la Història de Bellaterra. Ara ella vol compartir el seu llegat personal i professional al món de la cuina a través de Deixar escrit el que hem menjat, d'Edicions Incorpore.

 

 

Cartell de la presentació del llibre 'Deixar escrit el que hem menjat'

Cartell de la presentació del llibre 'Deixar escrit el que hem menjat' | Edicions Incorpore

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: