El vent podria tirar arbres que no siguin molt estables | Voluntaris Forestals de Terrassa

 

 

El Vallès Occidental i Bellaterra viuran dos dies de vent amb ratxes fortes o molt fortes. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat una alerta per la previsió de fort vent per aquest dijous i divendres, dies 12 i 13 de desembre.

 

 

Per aquest dijous, l'alerta és de 2 sobre 6. Per divendres, la previsió indica un augment de la força del vent, amb una alerta de 5 sobre 6. Així, per divendres el perill és molt alt, amb vents continuats de més de 40km/h i ratxes de gran força, sobretot al migdia.

 

 

Consells davant d'una ventada

Des de Protecció Civil donen un seguit de consells per evitar els riscos durant episodis de vent:

 

Consells de Protecció Civil davant l'alerta per fort vent
Consells de Protecció Civil davant l'alerta per fort vent | Protecció Civil