Alerta per vent a Bellaterra i el Vallès

by | des. 12, 2019 | Méteo

El vent podria tirar arbres que no siguin molt estables | Voluntaris Forestals de Terrassa

 

 

El Vallès Occidental i Bellaterra viuran dos dies de vent amb ratxes fortes o molt fortes. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat una alerta per la previsió de fort vent per aquest dijous i divendres, dies 12 i 13 de desembre.

 

 

Per aquest dijous, l'alerta és de 2 sobre 6. Per divendres, la previsió indica un augment de la força del vent, amb una alerta de 5 sobre 6. Així, per divendres el perill és molt alt, amb vents continuats de més de 40km/h i ratxes de gran força, sobretot al migdia.

 

 

Consells davant d'una ventada

Des de Protecció Civil donen un seguit de consells per evitar els riscos durant episodis de vent:

 

Consells de Protecció Civil davant l'alerta per fort vent

Consells de Protecció Civil davant l'alerta per fort vent | Protecció Civil

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: