“Estem des de dilluns sense telèfon ni internet”

by | des. 12, 2019 | Cartes dels veïnat

Cables trencats de l'instal·lació telefònica de l'avinguda Josep Maria Marcet

Cables trencats de l'instal·lació telefònica de l'avinguda Josep Maria Marcet | Jordi Tardós

 

 

[TEXT: Anna Romero]

 

Els veïns del sector de Jeroni Marti voldríem informar el Diari que des de dilluns a les 12.45 estem sense telèfon ni internet. Patim una avaria des de fa 4 dies. No ens diuen a què és deguda ni quan estarà arreglat. A alguns veïns, depenent de la insistència de la queixa, ens han regalat hores de navegació gratis pel mòbil. Això és tot.

 

 

El mes de novembre també vam estar 2 dies sencers sense telèfon. Crec que tots sabem el que representa. I cada any veiem com es fan més gruixudes les motxilles de cables i fibra que pengen pals de davant de les nostres cases. El sistema actual de pals està desbordat. No podem esperar més a soterrar tota la línia a Bellaterra!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: