Una setmana sense llum al carrer i talls en la línia telefònica a Bellaterra

by | des. 12, 2019 | Societat

Imatge de recurs d'una apagada anterior a l'avinguda Joan Fàbregas | Cedida

 

 

Veïns de diversos carrers de Bellaterra porten més d'una setmana patint talls en el subministrament d'enllumenat públic i en la línia telefònica al barri. Segons indiquen alguns dels afectats, la problemàtica s'està allargant i obtenen molt poca informació i resultats de les empreses subministradores, l'Ajuntament de Cerdanyola o l'EMD de Bellaterra.

 

 

En total hi hauria quatre carrers afectats pels talls de subministrament elèctric a l'enllumenat públic: carrer Vàzquez de Mella, carrer Serafí Pitarra, carrer de Can Llobet i carrer Sardanista Serra. Els veïns afectats a aquests quatre carrers llisten en 7 dies ja l'apagada en l'enllumenat públic d'aquests carrers.

 

 

Per la seva banda, quatre carrers més de l'urbanització han estat afectats per talls a la línia telefònica i el subministrament d'internet des de fa quatre dies. La problemàtica s'estén a quatre carrers més de la zona: carrer Pedregar, carrer Jeroni Martí, carrer Apel·les Mestres i carrer Josep Iturbi.

 

 

Des de l'Ajuntament de Cerdanyola indiquen que el problema amb l'enllumenat públic també està passant a altres carrers i zones de la ciutat, on no només afecta els llums de fanals, sinó també als llums de Nadal que ja s'han col·locat amb motiu de les festes nadalenques. També han explicat que tant des de les companyies subministradores com des del consistori s'està buscant la causa de l'avaria.

 

 

Per la seva banda, l'EMD de Bellaterra explica que els operaris de l'Ajuntament estan treballant per localitzar les avaries que estan generant els problemes de subministrament a l'enllumenat. Tanmateix, després de quatre dies de proves, sembla que encara no han trobat la causa dels problemes a la línia elèctrica. Segons l'entitat bellaterrenca, l'avaria estaria afectant al 40% de l'enllumenat d'aquests carrers, i no a tots els fanals. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: