Imatge de recurs d'una apagada anterior a l'avinguda Joan Fàbregas | Cedida

 

 

Veïns de diversos carrers de Bellaterra porten més d'una setmana patint talls en el subministrament d'enllumenat públic i en la línia telefònica al barri. Segons indiquen alguns dels afectats, la problemàtica s'està allargant i obtenen molt poca informació i resultats de les empreses subministradores, l'Ajuntament de Cerdanyola o l'EMD de Bellaterra.

 

 

En total hi hauria quatre carrers afectats pels talls de subministrament elèctric a l'enllumenat públic: carrer Vàzquez de Mella, carrer Serafí Pitarra, carrer de Can Llobet i carrer Sardanista Serra. Els veïns afectats a aquests quatre carrers llisten en 7 dies ja l'apagada en l'enllumenat públic d'aquests carrers.

 

 

Per la seva banda, quatre carrers més de l'urbanització han estat afectats per talls a la línia telefònica i el subministrament d'internet des de fa quatre dies. La problemàtica s'estén a quatre carrers més de la zona: carrer Pedregar, carrer Jeroni Martí, carrer Apel·les Mestres i carrer Josep Iturbi.

 

 

Des de l'Ajuntament de Cerdanyola indiquen que el problema amb l'enllumenat públic també està passant a altres carrers i zones de la ciutat, on no només afecta els llums de fanals, sinó també als llums de Nadal que ja s'han col·locat amb motiu de les festes nadalenques. També han explicat que tant des de les companyies subministradores com des del consistori s'està buscant la causa de l'avaria.

 

 

Per la seva banda, l'EMD de Bellaterra explica que els operaris de l'Ajuntament estan treballant per localitzar les avaries que estan generant els problemes de subministrament a l'enllumenat. Tanmateix, després de quatre dies de proves, sembla que encara no han trobat la causa dels problemes a la línia elèctrica. Segons l'entitat bellaterrenca, l'avaria estaria afectant al 40% de l'enllumenat d'aquests carrers, i no a tots els fanals.