Col·lisió frontal a la plaça del Centre Cívic de Bellaterra

by | des. 13, 2019 | Successos

Així ha quedat el cotxe després del xoc

Així ha quedat el cotxe després del xoc | Toni Alfaro

 

 

Ensurt a la plaça Maragall de Bellaterra aquest divendres 13 de desembre quan hi ha hagut una col·lisió frontal entre un cotxe i una furgoneta que anava en direcció contrària pel carrer Miquel Servet. El xoc s'ha produït al voltant de les 15.30 h i ha deixat els dos vehicles inutilitzats i dos ferits lleus, un d'ells amb una baixada de tensió. 

 

 

Segons ha informat la Policia Local de Cerdanyola, personada al lloc de l'accident, la furgoneta hauria entrat en direcció contrària des del carrer Miquel Servet a la plaça del Centre Cívic de Bellaterra quan un cotxe entrava a la plaça. Els dos ocupants dels vehicles anaven sols. 

 

 

L'home que conduïa la furgoneta ha patit una baixada de tensió, mentre que la noia que conduïa el vehicle ha patit algunes ferides de poca gravetat. Els dos han sigut atesos per les fins a tres dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques desplaçades al lloc dels fets. 

 

 

La policia s'ha personat al lloc del sinistre

La policia s'ha personat al lloc del sinistre | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: