Així ha quedat el cotxe després del xoc
Així ha quedat el cotxe després del xoc | Toni Alfaro

 

 

Ensurt a la plaça Maragall de Bellaterra aquest divendres 13 de desembre quan hi ha hagut una col·lisió frontal entre un cotxe i una furgoneta que anava en direcció contrària pel carrer Miquel Servet. El xoc s'ha produït al voltant de les 15.30 h i ha deixat els dos vehicles inutilitzats i dos ferits lleus, un d'ells amb una baixada de tensió. 

 

 

Segons ha informat la Policia Local de Cerdanyola, personada al lloc de l'accident, la furgoneta hauria entrat en direcció contrària des del carrer Miquel Servet a la plaça del Centre Cívic de Bellaterra quan un cotxe entrava a la plaça. Els dos ocupants dels vehicles anaven sols. 

 

 

L'home que conduïa la furgoneta ha patit una baixada de tensió, mentre que la noia que conduïa el vehicle ha patit algunes ferides de poca gravetat. Els dos han sigut atesos per les fins a tres dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques desplaçades al lloc dels fets. 

 

 

La policia s'ha personat al lloc del sinistre
La policia s'ha personat al lloc del sinistre | Toni Alfaro