Fotograma de 'L'enigma Verdaguer'
Fotograma de 'L'enigma Verdaguer' | CCMA

 

 

El Fòrum Bellaterra del mes de desembre se centrarà en la representació de la vida de Jacint Verdaguer a televisió. El pròxim dijous 19 de setembre, la xerrada de divulgació cultural i científica mensual de Bellaterra portarà al Centre Cívic de Bellaterra a dos dels membres de l'equip que ha gravat L'enigma Verdaguer, un telefilm sobre la vida de l'eclesiàstic i impulsor de la cultura catalana de finals del segle XIX que es va emetre a TV3 aquest 2019. 

 

 

En concret, el director de cinema i televisió, Lluis Maria Güell, i el protagonista que encarna Verdaguer, l'actor Ernest Villegas, vindran a explicar la seva experiència durant la producció televisiva que vol encarnar una de les figures cabdals de la Renaixença catalana, a les 20 h. La sessió de la xerrada mensual estarà presentada pel Miquel A. Ramos, vocal de l'entitat bellaterrenca, i moderada per Chus Cornellana, presidenta de l'entitat. 

 

 

En aquesta ocasió, en acabar, els assistents podran gaudir de cava i un petit aperitiu al mateix Centre Cívic. 

 

 

Cartell del Fòrum Bellaterra del mes de desembre
Cartell del Fòrum Bellaterra del mes de desembre | Fòrum Bellaterra