L’últim Fòrum de l’any, sobre la figura de Jacint Verdaguer a la televisió

by | des. 13, 2019 | Espai d'Entitats

Fotograma de 'L'enigma Verdaguer'

Fotograma de 'L'enigma Verdaguer' | CCMA

 

 

El Fòrum Bellaterra del mes de desembre se centrarà en la representació de la vida de Jacint Verdaguer a televisió. El pròxim dijous 19 de setembre, la xerrada de divulgació cultural i científica mensual de Bellaterra portarà al Centre Cívic de Bellaterra a dos dels membres de l'equip que ha gravat L'enigma Verdaguer, un telefilm sobre la vida de l'eclesiàstic i impulsor de la cultura catalana de finals del segle XIX que es va emetre a TV3 aquest 2019. 

 

 

En concret, el director de cinema i televisió, Lluis Maria Güell, i el protagonista que encarna Verdaguer, l'actor Ernest Villegas, vindran a explicar la seva experiència durant la producció televisiva que vol encarnar una de les figures cabdals de la Renaixença catalana, a les 20 h. La sessió de la xerrada mensual estarà presentada pel Miquel A. Ramos, vocal de l'entitat bellaterrenca, i moderada per Chus Cornellana, presidenta de l'entitat. 

 

 

En aquesta ocasió, en acabar, els assistents podran gaudir de cava i un petit aperitiu al mateix Centre Cívic. 

 

 

Cartell del Fòrum Bellaterra del mes de desembre

Cartell del Fòrum Bellaterra del mes de desembre | Fòrum Bellaterra

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: