Fred i núvols per aquesta setmana a Bellaterra

by | des. 16, 2019 | Méteo

El fred i els núvols dominaran la setmana, almenys fins al dijous

El fred i els núvols dominaran la setmana, almenys fins al dijous | Toni Alfaro

 

 

Arrenca una nova setmana a Bellaterra, per la qual es preveu una baixada de les temperatures diürnes, que seran més fredes que en els darrers dies, mentre que les temperatures nocturnes pujaran una mica. A més, els núvols són els principals protagonistes a tot el Vallès Occidental durant aquest inici de setmana, tal com afirma el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

Mauri destaca també que els núvols poden deixar algun plugim.

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: