Torna la celebració dels comerços de Bellaterra pel Nadal

by | des. 16, 2019 | Comerços Amics

Fotos de la Copa de Nadal de Bellaterra Comerç 2018

Representants de la Farmàcia Bellaterra, Taller de Serveis i el Bar del Club Bellaterra | Redacció

 

 

La celebració del Nadal comercial de Bellaterra torna a ser aquí. La Copa del Comerç nadalenca reunirà els principals comerços del poble al local coworking de Taller de Serveis per a compartir experiències, posar-se en contacte i, en definitiva, celebrar les Festes entre els diferents treballadors i propietaris dels negocis. Enguany, la trobada serà el pròxim dijous 19 de desembre, a les 14 h.

 

 

La reunió dels comerciants de Bellaterra inclourà, com cada any, un pica-pica nadalenc participatiu, amb aportacions dels diferents comerços de la zona i beguda per a celebrar el Nadal. A més, els comerciants s'aplegaran per a fer una performance per a celebrar el Nadal a tots els veïns i veïnes.

 

 

A més, després de la reunió, se celebrarà la tercera entrega del premi Bellaterra Comerç a una persona destacada del teixit comercial i associatiu del poble per  la seva tasca per Bellaterra. Aquest any, el jurat del premi serà Núria Jo de la Farmàcia Bellaterra, Carlos Romero de la perruqueria Teresa Romero, i Pascual Miñana, del supermercat Condis

 

 

Podeu veure les fotos de la celebració de l'any passat aquí. Us hi esperem!

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: