Torna la celebració dels comerços de Bellaterra pel Nadal

by | des. 16, 2019 | Comerços Amics

Fotos de la Copa de Nadal de Bellaterra Comerç 2018

Representants de la Farmàcia Bellaterra, Taller de Serveis i el Bar del Club Bellaterra | Redacció

 

 

La celebració del Nadal comercial de Bellaterra torna a ser aquí. La Copa del Comerç nadalenca reunirà els principals comerços del poble al local coworking de Taller de Serveis per a compartir experiències, posar-se en contacte i, en definitiva, celebrar les Festes entre els diferents treballadors i propietaris dels negocis. Enguany, la trobada serà el pròxim dijous 19 de desembre, a les 14 h.

 

 

La reunió dels comerciants de Bellaterra inclourà, com cada any, un pica-pica nadalenc participatiu, amb aportacions dels diferents comerços de la zona i beguda per a celebrar el Nadal. A més, els comerciants s'aplegaran per a fer una performance per a celebrar el Nadal a tots els veïns i veïnes.

 

 

A més, després de la reunió, se celebrarà la tercera entrega del premi Bellaterra Comerç a una persona destacada del teixit comercial i associatiu del poble per  la seva tasca per Bellaterra. Aquest any, el jurat del premi serà Núria Jo de la Farmàcia Bellaterra, Carlos Romero de la perruqueria Teresa Romero, i Pascual Miñana, del supermercat Condis

 

 

Podeu veure les fotos de la celebració de l'any passat aquí. Us hi esperem!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: