Assaig participatiu dels Batúcamela el passat diumenge 15 de desembre
Assaig participatiu dels Batúcamela el passat diumenge 15 de desembre | Batúcamela

 

 

La batucada de Cerdanyola del Vallès, els Batúcamela, busca nous membres per formar part del seu grup de percussió. Amb la intenció de trobar nous integrants i fer més visible la seva manera de treballar, l'entitat musical cerdanyolenca va engegar un assaig participatiu obert al veïnat el passat diumenge 15 de desembre al Museu d'Art de Cerdanyola

 

 

Participants proven la seva capacitat per la caixa
Participants proven la seva capacitat per la caixa | Batúcamela

 

 

Segons expliquen des de l'entitat, l'assaig obert va ser tot un èxit, amb una trentena de persones apuntades per a provar el seu domini de l'agogó, el tamborí, el surdo o la caixa. Tanmateix, Batúcamela assegura que no cal cap mena d'aprenentatge previ per a participar en els seus assajos, i només és necessari tenir ganes de passar-s'ho bé a través del bon ritme

 

 

Participants en l'assaig proven diferents instruments
Participants en l'assaig proven diferents instruments | Batúcamela

 

 

L'aplec, que va fer-se entre les 12 i les 14 h, va tenir molt bona acollida, tot i que va coincidir amb els actes de La Marató de TV3, raó per la qual molts ciutadans no van poder assistir-hi. Per això, l'associació convida a un nou assaig obert el pròxim 12 de gener, a l'Ateneu de Cerdanyola. Si hi voleu assistir, només heu de contactar amb l'entitat a través del seu email batucamela@gmail.com, o via FacebookInstagram