La dotzena representació d’Els Pastorets al Turó de Sant Pau és a tocar

by | des. 18, 2019 | Cultura

Representació anterior d'Els Pastorets al Centre Cívic del Turó

Representació anterior d'Els Pastorets al Centre Cívic del Turó | Cedida

 

 

El Turó de Sant Pau se suma aquest dissabte a les celebracions nadalenques a Bellaterra. Aquest dia 21, a les 18 h, l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau ha organitzat una nova edició de la tradicional obra nadalenca catalana “Els Pastorets”, al Centre Cívic del Turó. Enguany, la representació típica de Nadal se celebrarà per dotzè any consecutiu a la urbanització bellaterrenca.

 

 

Segons explica Puri Ribelles, presidenta de l'entitat del Turó, els petits actors i actrius estaran compresos majoritàriament per nens i nenes del Turó de Sant Pau, tot i que també n'hi haurà de la resta de Bellaterra, així com de Cerdanyola del Vallès i Sabadell. D'altra banda, l'atrezzo i la direcció aniran per compte de la mateixa Ribelles i la veïna Maria Rosa Garcia

 

 

Enguany, com a novetat, l'Associació indica que estrenaran nous arbres i un nou disseny de la cova del nen Jesús, que s'han canviat després de 12 anys. Tots dos elements han estat aportats de forma voluntària per l'arquitecte turonenc Miguel Àngel Ramos

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: