La Unió de Veïns torna a agafar el micro pel Quinto de Nadal

by | des. 18, 2019 | Societat

Celebració del Quinto de Nadal al Club Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Arriba la quarta edició del Quinto de Nadal de Bellaterra. Després de tres anys organitzant una de les activitats nadalenques amb més il·lusió pels més petits, la Unió de Veïns de Bellaterra torna a preparar aquest esdeveniment clàssic de Nadal pel pròxim dilluns 23 de desembre. En aquesta ocasió, estarà centrat completament en els infants i, com sempre, es farà al bar del Club Bellaterra, entre les 17 i les 19 h. 

 

 

L'activitat comptarà amb la participació de l'engrescat “lloro”, centre de l'emoció i l'humor que acompanya aquesta variant del joc del Bingo. En aquesta ocasió, l'encarregat d'aquest paper serà el veí i membre de l'associació veïnal, Marc Carballeira.  al final, se servirà una xocolatada amb melindros en col·laboració amb el supermercat Condis. Per inscriure's només cal presentar-se i agafar un cartó.

 

 

Enguany, la celebració no comptarà amb una versió per a adults, com si va passar en altres edicions. Segons indica Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns, això es deu a la baixa participació dels més grans en les anteriors edicions del Quinto de Nadal. Tanmateix, la aposta pels infants permetrà que els més petits puguin fer seva una activitat dirigida a la il·lusió i la sorpresa relacionades amb el joc nadalenc. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: