[FOTOS] La novena edició de la Copa de Comerç de Bellaterra en imatges

by | des. 19, 2019 | Galeries de fotos

La novena edició de la Copa de Comerç de Bellaterra ha estat tot un èxit. La trobada anual dels comerços de Bellaterra per felicitar el Nadal i teixir relacions comercials ha aplegat al voltant d’una trentena de comerciants, treballadors i propietaris de comerços i locals de la plaça del Pi i altres indrets del poble. Una oportunitat per a reunir el teixit comercial bellaterrenc de la mà de l’Associació Bellaterra Comerç que s’ha celebrat aquest dijous 19 de desembre, al local de Taller de Serveis de la plaça del Pi. 

La trobada ha consistit en un piscolabis participatiu, amb aportacions de tots els comerços de Bellaterra: embotits i formatges del supermercat Condis, productes de pastisseria i forn de pà de Bonaparte i altres contribucions de la resta de comerciants.

Després del pica-pica, el jurat de l’any anterior, format per Núria Jo de la Farmàcia Bellaterra, Teresa Romero (en representació de Carlos) de la perruqueria i Pascual Miñana, del supermercat Condis, ha decidit qui seria el guanyador del Premi Bellaterra. La guardonada ha estat, en aquesta ocasió, la propietària de la llar d’infants La Llar d’en Pitus,Queralt Martín, per la seva tasca en l’educació i l’aprenentatge dels més petits.

Tot seguit, s’ha presentat el jurat voluntari del premi per l’any vinent, que estarà format per Joan Borraz de la immobiliària Axis, Pepa Rosell del Club Bellaterra i Sonia Sànchez, de la Llibreria Paper’s. Aquests tres comerciants seran els encarregats de decidir qui mereix el Premi Bellaterra 2020 per la seva tasca.

Per finalitzar la trobada els comerciants han elaborat uns felicitació de Nadal de tots els comerços.

Vols llegir més…?

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

Aquest mes de juny ha tingut lloc la Festa Major del Turó de Sant Pau organitzada per la seva associació de veïns. Aquest barri, pertanyent a Bellaterra i fent frontera amb el campus de la Universitat Autònoma i la ciutat de Sabadell, va celebrar la seva festa durant el 17, 18 i 19 de juny.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: