Petit incendi al Club Bellaterra

by | des. 19, 2019 | Successos

Bombers de la Generalitat a l'aparcament posterior del Club Bellaterra

Bombers de la Generalitat a l'aparcament posterior del Club Bellaterra | Cedida

 

 

Ensurt aquest dimecres 18 de desembre al Club Bellaterra per un petit incendi ocorregut a l'exterior del primer pis de l'entitat. Al voltant de les 18.30 h, alguns treballadors van indicar que sortia fum de la part posterior del complex del Club, i van observar flames a la terrassa. Tanmateix, l'incendi va resultar ser de petites dimensions i va ser extingit pels mateixos treballadors

 

 

Segons indiquen des del Club Bellaterra, tot i que les causes no estan clares, sembla que un curtcircuit podria haver encès el cablejat d'un aparell exterior d'aire condicionat a la terrassa del club esportiu, sobre l'entrada del carrer Lluís de Ábalos. En veure-ho, des de la direcció del Club van trucar al 112 i es van personar dues dotacions de Bombers de la Generalitat, dos de la Policia Local de Cerdanyola i una del Servei d'Emergències Mèdiques

 

 

 

 

Tanmateix, no van ser els Bombers de la Generalitat els que van extingir les flames, sinó que es va avançar una treballadora del centre esportiu, Gemma Marsiñach.  Malgrat els experts desaconsellen enfrontar-se directament amb el foc, l'incendi va ser extingit al voltant de les 19h. L'incident no va deixar danys personals ni materials, més enllà de l'aparell d'aire condicionat. Els bombers, per la seva banda, van assegurar el perímetre i comprovar l'extinció total del foc. 

 

 

Com a mesura de precaució, durant l'incident, el Club Bellaterra va tancar la Sala 1, situada al carrer Lluís de Ábalos, i la piscina coberta, tot mantenint en alerta la sala 2 i la sala de fitness. 

 

 

Van acudir dues dotacions de bombers, a més de policies i una ambulància

Van acudir dues dotacions de bombers, a més de policies i una ambulància | Cedida

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: