L'escola Tagore de Bellaterra celebrava la 'Festa de la Primavera'. És pràcticament a la primavera quan s'arriba a final de curs. Era aleshores quan els alumnes, juntament amb els familiars i amics, celebraven durant un dissabte la festa a l'escola. Hi havia entreteniments i es mostraven tots els treballs manuals que s'havien fet durant el curs. Un de tradicional, era la gravació d'un disc a 45 r.p.m. amb cançons i poemes coordinats pels mestres i tot aprenent a treballar en equip. Una de les manualitats era la confecció de la pròpia caràtula del disc. Cada alumne feia un dibuix diferent i per tant, ben original.

  

 

 

 

Gravacions de les dues cares del disc dels alumnes del curs 1972-1973

 

 

 

 

Clicka la imatge per escoltar l'àudio

 

 

 

 

 

 

 

 Clicka la imatge per escoltar l'àudio

 

 

 

  

Gentilesa Eulàlia Blanquer