La gravació d’un disc pels alumnes de l’escola Tagore l’any 1972

by | des. 20, 2019 | Història de Bellaterra

 

 

L'escola Tagore de Bellaterra celebrava la 'Festa de la Primavera'. És pràcticament a la primavera quan s'arriba a final de curs. Era aleshores quan els alumnes, juntament amb els familiars i amics, celebraven durant un dissabte la festa a l'escola. Hi havia entreteniments i es mostraven tots els treballs manuals que s'havien fet durant el curs. Un de tradicional, era la gravació d'un disc a 45 r.p.m. amb cançons i poemes coordinats pels mestres i tot aprenent a treballar en equip. Una de les manualitats era la confecció de la pròpia caràtula del disc. Cada alumne feia un dibuix diferent i per tant, ben original.

  

 

 

 

Gravacions de les dues cares del disc dels alumnes del curs 1972-1973

 

 

 

 

Clicka la imatge per escoltar l'àudio

 

 

 

 

 

 

 

 Clicka la imatge per escoltar l'àudio

 

 

 

  

Gentilesa Eulàlia Blanquer

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: