Els horaris dels comerços de Bellaterra durant el Nadal

by | des. 20, 2019 | Societat

bellaterra

Comerços de Bellaterra tancats per la vaga general convocada per la sentència del procés | Laia TR

 

 

Amb l'arribada del Nadal, molts comerços canvien els seus horaris per agafar uns dies de merescut descans durant les Festes. Els comerços de Bellaterra també adapten els seus horaris a aquests dies de festa nadalenca. A continuació us deixem els horaris de cada comerç per finals de desembre i inicis de gener:

 

 

 • Immobiliària Axis: l'agència immobiliària tancarà entre el 24 i el 30 de desembre, a més dels dies 1 i 6 de gener. La resta de dies, seguiran en el seu horari habitual. 
 • BellaterraDiari: el diari de Bellaterra estarà disponible per telèfon per informacions d'emergència, així com mantindrà actualitzada la web per poder repassar publicacions de les últimes setmanes. 
 • Forn de pa i cafè Bonaparte: la cafeteria de Bellaterra obrirà les seves portes tots els dies, de forma normal, excepte els dies festius 25 i 26 de desembre, i el 6 de gener, en els quals obriran de 8 a 14 h. El dia 1 de gener romandrà tancada. 
 • Club Bellaterra: el club esportiu només tancarà els dies 25 de desembre i 1 de gener. D'altra banda, el dia 24 i 31 de desembre obrirà de 8 a 17 h, els dies 29 de desembre i 5 de gener ho farà de 10 a 18 h, i el 26 de desembre i el 6 de gener ho farà de 10 a 15 h. La resta de dies tindrà el seu horari normal. 
 • Bar del Club Bellaterra: el bar del club esportiu tancarà la majoria de dies a les 17 h per Festes. Tot i així, els dies 26 de desembre i 6 de gener tancaran a les 14 h, i els dies 25 de desembre i 1 de gener romandrà tancat. 
 • Supermercat Condis: el supermercat només tancarà els festius, dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. La resta de dies seguirà el seu horari normal.
 • Farmàcia Bellaterra: tancarà els dies festius, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. A més, els dies 24 i 31 de desembre tancaran les seves portes a les 18h. 
 • Family Can: la clínica veterinària i perruqueria canina tancarà els festius 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, i els dies 24 i 31 de desembre, a més del 5 de gener, obriran entre les 10.30 i les 13.30 h, així com tots els dissabtes. La resta de dies, el comerç estarà obert de 10.30 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 h. 
 • Assegurances Garcia – Planas: el 24 de desembre obrirà al matí, tot i que entre el 25 i el 30 de desembre romandrà tancat. El dia 31 de desembre, 2 i 3 de gener obrirà amb normalitat. La resta de dies, fins al 6 de gener estarà tancat. 
 • Hostal Sant Pancraç: l'hostal de Bellaterra estarà tancat completament entre el dia 23 de desembre i el 6 de gener.
 • Llibreria Paper's: la llibreria de Bellaterra obrirà de forma normal els dies 23, 24 i 30 de desembre, així com els dies 2 i 3 de gener. El 25, 27 i 31 de desembre, així com el 8 de gener, només obrirà pel matí. Finalment, els dies 26 de desembre i l'1 de gener estarà tancada. 
 • Taller de Serveis: tot i que estaran tancats del dia 25 de desembre al 2 de gener, el telèfon de contacte seguirà disponible per urgències. El dia 6 de gener estaran tancats. 
 • Perruqueries Teresa Romero: tancarà els quatre festius,  25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, tot i que el 24 i 31 de desembre obrirà a partir de les 8.30 h. 

 

Bon Nadal!

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: