Llibertat sota fiança per a Eduard Garzón, empresonat pel cas 23-S

by | des. 20, 2019 | Política

Cartell en suport al cerdanyolenc Edu Garzón

Cartell en suport al cerdanyolenc Edu Garzón | Cedida

 

 

El jutge de l'Audiència Nacional ha acordat la llibertat sota fiança per a tres dels detinguts el 23 de setembre en el marc de l'Operació Judes, entre ells el cerdanyolenc Eduard Garzón. La fiança per a Garzón, Xavier DuchXavier Buigas és de 5.000 euros respectivament, segons ha anunciat Alerta Solidària.

 

 

 

Garzón i els altres detinguts el 23-S estan acusats de terrorisme. El cerdanyolenc va entrar a la presó de Soto del Real dies després de ser detingut. Fa una setmana, fiscalia va obrir la porta a la seva llibertat sota fiança de 9.000 euros.  Aquest dijous es va celebrar la vista i finalment el magistrat de l’Audiència Nacional, Manuel García Castejón, ha decretat la llibertat condicional sota fiança, que finalment serà de 5.000 euros. 

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: