Cartell en suport al cerdanyolenc Edu Garzón
Cartell en suport al cerdanyolenc Edu Garzón | Cedida

 

 

El jutge de l'Audiència Nacional ha acordat la llibertat sota fiança per a tres dels detinguts el 23 de setembre en el marc de l'Operació Judes, entre ells el cerdanyolenc Eduard Garzón. La fiança per a Garzón, Xavier DuchXavier Buigas és de 5.000 euros respectivament, segons ha anunciat Alerta Solidària.

 

 

 

Garzón i els altres detinguts el 23-S estan acusats de terrorisme. El cerdanyolenc va entrar a la presó de Soto del Real dies després de ser detingut. Fa una setmana, fiscalia va obrir la porta a la seva llibertat sota fiança de 9.000 euros.  Aquest dijous es va celebrar la vista i finalment el magistrat de l’Audiència Nacional, Manuel García Castejón, ha decretat la llibertat condicional sota fiança, que finalment serà de 5.000 euros.