Llibertat sota fiança per a Eduard Garzón, empresonat pel cas 23-S

by | des. 20, 2019 | Política

Cartell en suport al cerdanyolenc Edu Garzón

Cartell en suport al cerdanyolenc Edu Garzón | Cedida

 

 

El jutge de l'Audiència Nacional ha acordat la llibertat sota fiança per a tres dels detinguts el 23 de setembre en el marc de l'Operació Judes, entre ells el cerdanyolenc Eduard Garzón. La fiança per a Garzón, Xavier DuchXavier Buigas és de 5.000 euros respectivament, segons ha anunciat Alerta Solidària.

 

 

 

Garzón i els altres detinguts el 23-S estan acusats de terrorisme. El cerdanyolenc va entrar a la presó de Soto del Real dies després de ser detingut. Fa una setmana, fiscalia va obrir la porta a la seva llibertat sota fiança de 9.000 euros.  Aquest dijous es va celebrar la vista i finalment el magistrat de l’Audiència Nacional, Manuel García Castejón, ha decretat la llibertat condicional sota fiança, que finalment serà de 5.000 euros. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: