Música coral per a celebrar les Festes al Turó de Sant Pau

by | des. 20, 2019 | Cultura

Imatge del concert de l'any passat | Cedida

 

 

La Coral del Turó de Sant Pau celebrarà de nou les festes nadalenques amb un concert obert a tothom al Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Com cada any, la cita musical del diumenge 22 a les 13 h aplegarà als veïns per donar la benvinguda al Nadal. Una activitat que se sumarà a la funció d'Els Pastorets que està agendada pel dia anterior per a fer Nadal a la urbanització. 

 

 

Com l'any passat, la trobada coral estarà dirigida per Álvaro Lafuente, si bé enguany el pianista serà Jöel Gonzàlez en substitució de Moisés Cuadrado, que va ser l'intèrpret de l'any passat. En acabar el concert, assistents i músics podran prendre un aperitiu conjunt . 

 

 

L'acte, completament gratuït, compta amb el suport de l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau i l'EMD de Bellaterra.

Vols llegir més…?

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 16 de setembre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: