Música coral per a celebrar les Festes al Turó de Sant Pau

by | des. 20, 2019 | Cultura

Imatge del concert de l'any passat | Cedida

 

 

La Coral del Turó de Sant Pau celebrarà de nou les festes nadalenques amb un concert obert a tothom al Centre Cívic del Turó de Sant Pau. Com cada any, la cita musical del diumenge 22 a les 13 h aplegarà als veïns per donar la benvinguda al Nadal. Una activitat que se sumarà a la funció d'Els Pastorets que està agendada pel dia anterior per a fer Nadal a la urbanització. 

 

 

Com l'any passat, la trobada coral estarà dirigida per Álvaro Lafuente, si bé enguany el pianista serà Jöel Gonzàlez en substitució de Moisés Cuadrado, que va ser l'intèrpret de l'any passat. En acabar el concert, assistents i músics podran prendre un aperitiu conjunt . 

 

 

L'acte, completament gratuït, compta amb el suport de l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau i l'EMD de Bellaterra.

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: