Aconsegueix la teva carta als Reis Mags amb l’edició en paper del BellaterraDiari

by | des. 23, 2019 | BellaterraDiari en Paper

bellaterradiari

BellaterraDiari per Nadal amb carta als Reis Mags | Redacció

 

 

L'edició en paper de desembre del BellaterraDiari ja és aquí. En aquesta última publicació en paper de l'any, que ja podeu trobar als comerços de Bellaterra i les bústies de la vostra llar, des del BellaterraDiari us adjuntem una carta per als Reis Mags, feta en col·laboració amb el Club Bellaterra. Un número 15 de la nostra versió física en la qual també podreu, com sempre, trobar les notícies més destacades del mes al poble.

 

 

A la portada d'aquesta edició hi veureu les activitats que se celebraran durant aquest Nadal a Bellaterra, com el tradicional Quinto de Nadal de la Unió de Veïns d'aquest dilluns 23, la representació del Pessebre Vivent del dimarts 24 o la cavalcada dels Reis Mags que significa el final del Nadal. A més, també podreu trobar el nostre editorial sobre l'aniversari de la campanya de recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat del col·lectiu veïnal Bellaterra és Sant Cugat.

 

 

D'altra banda, entre tota la informació publicada al nostre web, en l'edició en paper destaquem la instal·lació del semàfor de la Llar d'en Pitus, la recollida de signatures en contra del Tribut Metropolità al barri, així com la recaptació total dels actes de La Marató de TV3 a Bellaterra. A més, us parlem d'allò que es va dir a la presentació del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional, així com la finalització de les obres de Ferrocarrils de la Generalitat per a reduir el soroll de pas dels combois a l'estació de Bellaterra i els talls d'enllumenat públic i la línia telefònica que han ocorregut aquest mes al barri.

 

 

Com a tancament, entre les imatges del mes, us recordem la segona jornada de neteja dels boscos bellaterrencs per part del veí Albert Pantaleoni, la inundació a la plaça del Pi durant el temporal de vent i pluja d'inicis de mes, la presentació del llibre de la veïna Elisa Morera i la xerrada contra les violències masclistes al Centre Cívic.

 

 

Podeu veure la versió en PDF tot seguit:

 

BellaterraDiari, número 15, desembre de 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: