Al BellaterraDiari us desitgem el millor Nadal
La redacció de BellaterraDiari està formada per Toni Alfaro i Laia Tardós, periodistes i comunicadors | Redacció
 

 

 

L'any 2019 ha servit per seguir consolidant el projecte de BellaterraDiari com a diari digital, en paper i també com a agència de comunicació de Bellaterra i per a Bellaterra. Al butlletí de notícies i a la distribució mitjançant xarxes socials, aquest any s'han sumat les iniciatives d'elaboració de plans de comunicació, disseny, impresió de flyers i, en definitiva, tot allò necessari per a donar a conèixer esdeveniments o necessitats d'empreses, comerços, veïns o entitats de Bellaterra o de fora.

 

Un assessorament en termes comunicactius i una elaboració de campanyes de comunicació a mida. El diari també ha crescut en Socis-Subscriptors i, malgrat encara es defineix com a un sector inestable – palpable a les trobades de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació de Catalunya (AMIC) i entre la xarxa de periodistes repartits pel territori -, la projecció és bona. 

 

A més, ha estat un any farcit d'actualitat per a Bellaterra, per la que hem treballat dia a dia assistint a diferents actes, contactant agents implicats i explorant els millors formats per tal d'explicar-ho a veïns i veïnes de Bellaterra, Vallès, Barcelona o al públic en general. 

 

Gràcies a tots aquells que ens llegiu i seguiu dia rere dia, amb especial èmfasi a aquells que ens doneu suport amb una petita quota i feu, així, que projectes locals, de proximitat i plens de qualitat puguin seguir endavant. Si vols sumar-te a la comunitat BellaterraDiari mira com fer-ho i tot allò que obtindràs a canvi, aquí

 

Per a contactar-nos per accions de comunicació ho podeu fer, abans o després de festes al 600 25 33 68.

 

Molt bones festes i per un any 2020 ple de projectes de comunicació!