BellaterraDiari us desitja bones festes i un any ple de comunicació!

by | des. 24, 2019 | Bellaterra Diari

Al BellaterraDiari us desitgem el millor Nadal

La redacció de BellaterraDiari està formada per Toni Alfaro i Laia Tardós, periodistes i comunicadors | Redacció
 

 

 

L'any 2019 ha servit per seguir consolidant el projecte de BellaterraDiari com a diari digital, en paper i també com a agència de comunicació de Bellaterra i per a Bellaterra. Al butlletí de notícies i a la distribució mitjançant xarxes socials, aquest any s'han sumat les iniciatives d'elaboració de plans de comunicació, disseny, impresió de flyers i, en definitiva, tot allò necessari per a donar a conèixer esdeveniments o necessitats d'empreses, comerços, veïns o entitats de Bellaterra o de fora.

 

Un assessorament en termes comunicactius i una elaboració de campanyes de comunicació a mida. El diari també ha crescut en Socis-Subscriptors i, malgrat encara es defineix com a un sector inestable – palpable a les trobades de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació de Catalunya (AMIC) i entre la xarxa de periodistes repartits pel territori -, la projecció és bona. 

 

A més, ha estat un any farcit d'actualitat per a Bellaterra, per la que hem treballat dia a dia assistint a diferents actes, contactant agents implicats i explorant els millors formats per tal d'explicar-ho a veïns i veïnes de Bellaterra, Vallès, Barcelona o al públic en general. 

 

Gràcies a tots aquells que ens llegiu i seguiu dia rere dia, amb especial èmfasi a aquells que ens doneu suport amb una petita quota i feu, així, que projectes locals, de proximitat i plens de qualitat puguin seguir endavant. Si vols sumar-te a la comunitat BellaterraDiari mira com fer-ho i tot allò que obtindràs a canvi, aquí

 

Per a contactar-nos per accions de comunicació ho podeu fer, abans o després de festes al 600 25 33 68.

 

Molt bones festes i per un any 2020 ple de projectes de comunicació!

 

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: