Energètics M. Julià us desitja un molt Bon Nadal i Feliç 2020

by | des. 24, 2019 | Comerços Amics

Felicitació de Nadal d'Energètics M. Julià

Felicitació de Nadal d'Energètics M. Julià | Redacció

 

 

Després d'un any en què diversos clients de Bellaterra els hi han fet confiança, des d'Energètics M. Julià han volgut felicitar les festes nadalenques a tots aquells que han confiat en el seu servei per mantenir-se còmodes i càlids durant els moments més freds de l'any. 

 

 

Durant aquests dies de celebració de Nadal, estaran disponibles per a urgències al 610 43 62 45. 

 

 

Energètics us desitja un bon i càlid Nadal i un millor Any Nou!

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: