El Quinto de Nadal de la Unió de Veïns va tornar a il·luminar l’inici de Festes pels més petits. La quarta edició d’una de les activitats més il·lusionants i engrescadores del Nadal a Bellaterra es va fer aquest dilluns 23 de desembre, com sempre al Bar del Club Bellaterra, i va ser tot un èxit. Així ho valora el president de la Unió de Veïns de Bellaterra,Josep Maria Riba, que explica que la trobada va aplegar al voltant de 30 infants amb els seus pares i mares.

“Va anar molt bé i va venir més gent que l’any passat”, explica Riba després d’una edició que en principi havia de ser exclusiva per a infants. Tanmateix, explica que després de les partides dels petits, al voltant de 15 adults van fer alguna partida, escoltant la veu potent del lloro Marc Carballeira, membre de l’associació veïnal. I és que, tot i que la baixa participació dels adults en altres ocasions havia fet que s’eliminés aquesta modalitat, els mateixos participants van demanar que l’any vinent es torni a fer.

“És una tradició que es va arrelant a Bellaterra” es va alegrar el president de l’entitat, que alhora agraeix la col·laboració al Bar del Club Bellaterra, per la preparació de les taules i laxocolatada, així com al supermercat Condis per proporcionar la xocolata i els melindros.

Us deixem les millors imatges de l’activitat nadalenca. Bon Nadal!