El Pessebre Vivent de Bellaterra ha tornat a posar color nadalenc al poble en la vigília de Nadal. La representació del naixement de Jesucrist ha aplegat a aproximadament una cinquantena bellaterrencs i bellaterrenques que s’han aplegat aquest 24 de desembre a la tarda per a gaudir de l’escena religiosa. Els nens i nenes han cantat diverses nadales en català com “Fum, fum, fum” i “El noi de la mare”, però també en anglès com “Jingle Bells”. 

Diferents famílies de Bellaterra, coordinades per la Parròquia de la Santa Creu, s’han encarregat de dirigir l’escena i fer d’actors i actrius per representar el naixement de Jesucrist. Els organitzadors van fer una crida al veïnat perquè participés, no només per formar part de la representació sinó per preparar els vestits i la decoració. 

La funció religiosa ha estat precedida per la Missa del Pollet, una versió de tarda de la tradicional Missa del Gall, on es recorda el naixement de Jesús, al tocar de la mitjanit del 24 al 25 de desembre. Els tres actes formen part del nucli de celebracions del Nadal a Bellaterra, que finalitzarà el pròxim dia 5 de gener, amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient

Després de la funció s’ha fet una xocolatada per petits i grans a la mateixa parròquia i, al llarg de tota la tarda, el Grup Escolta Bellaterra ha recollit donacions de roba per donar-la a aquells que no en puguin disposar aquest Nadal.

Us deixem les imatges de la representació.