[FOTOS] Les millors imatges del Pessebre Vivent de Bellaterra

by | des. 24, 2019 | Cultura, Galeries de fotos

El Pessebre Vivent de Bellaterra ha tornat a posar color nadalenc al poble en la vigília de Nadal. La representació del naixement de Jesucrist ha aplegat a aproximadament una cinquantena bellaterrencs i bellaterrenques que s’han aplegat aquest 24 de desembre a la tarda per a gaudir de l’escena religiosa. Els nens i nenes han cantat diverses nadales en català com “Fum, fum, fum” i “El noi de la mare”, però també en anglès com “Jingle Bells”. 

Diferents famílies de Bellaterra, coordinades per la Parròquia de la Santa Creu, s’han encarregat de dirigir l’escena i fer d’actors i actrius per representar el naixement de Jesucrist. Els organitzadors van fer una crida al veïnat perquè participés, no només per formar part de la representació sinó per preparar els vestits i la decoració. 

La funció religiosa ha estat precedida per la Missa del Pollet, una versió de tarda de la tradicional Missa del Gall, on es recorda el naixement de Jesús, al tocar de la mitjanit del 24 al 25 de desembre. Els tres actes formen part del nucli de celebracions del Nadal a Bellaterra, que finalitzarà el pròxim dia 5 de gener, amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient

Després de la funció s’ha fet una xocolatada per petits i grans a la mateixa parròquia i, al llarg de tota la tarda, el Grup Escolta Bellaterra ha recollit donacions de roba per donar-la a aquells que no en puguin disposar aquest Nadal.

Us deixem les imatges de la representació. 

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. [VÍDEO] Així ha estat el Pessebre Vivent 2020 a Bellaterra - […] del muntatge de l’obra tots els anys, la pandèmia va forçar que la representació no es pogués fer en…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: