[FOTOS] Les millors imatges del Pessebre Vivent de Bellaterra

by | des. 24, 2019 | Cultura, Galeries de fotos

El Pessebre Vivent de Bellaterra ha tornat a posar color nadalenc al poble en la vigília de Nadal. La representació del naixement de Jesucrist ha aplegat a aproximadament una cinquantena bellaterrencs i bellaterrenques que s’han aplegat aquest 24 de desembre a la tarda per a gaudir de l’escena religiosa. Els nens i nenes han cantat diverses nadales en català com “Fum, fum, fum” i “El noi de la mare”, però també en anglès com “Jingle Bells”. 

Diferents famílies de Bellaterra, coordinades per la Parròquia de la Santa Creu, s’han encarregat de dirigir l’escena i fer d’actors i actrius per representar el naixement de Jesucrist. Els organitzadors van fer una crida al veïnat perquè participés, no només per formar part de la representació sinó per preparar els vestits i la decoració. 

La funció religiosa ha estat precedida per la Missa del Pollet, una versió de tarda de la tradicional Missa del Gall, on es recorda el naixement de Jesús, al tocar de la mitjanit del 24 al 25 de desembre. Els tres actes formen part del nucli de celebracions del Nadal a Bellaterra, que finalitzarà el pròxim dia 5 de gener, amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient

Després de la funció s’ha fet una xocolatada per petits i grans a la mateixa parròquia i, al llarg de tota la tarda, el Grup Escolta Bellaterra ha recollit donacions de roba per donar-la a aquells que no en puguin disposar aquest Nadal.

Us deixem les imatges de la representació. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. [VÍDEO] Així ha estat el Pessebre Vivent 2020 a Bellaterra - […] del muntatge de l’obra tots els anys, la pandèmia va forçar que la representació no es pogués fer en…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: