Reflexions que et faig, Felip, després del teu discurs

by | des. 27, 2019 | Opinió

Hi ha tanta gent que no et vol i tanta gent que viu enganyada pels polítics (no tots, és clar) fent-los creure les bondats de la monarquia. Quines bondats? Sèries capaç de defensar la teva feina, si és que “feina” se li pot dir? Pots justificar el teu tren de vida?

 

 

Perdó! Ja sé que et posen moltes recepcions, moltes visites i inauguracions, molts discursos institucionals i et fan anar a munt i a vall lluint uniformes i sastreria de gran nivell. I tot això acompanyat d'una esposa que té més cura pel model que llueix que no pas la realitat que l'envolta. Tot això que feu, tu i la teva astracanant família és ben inútil. Ets una xacra pels contribuents, ets una paròdia de tu mateix i del teu pare, ets un anacronisme del segle XXI que no té raó de ser. I a sobre, et donen el protagonisme per enviar-vos un missatge nadalenc on dius tot allò que els interessa que diguis: privilegiats, arribistes, aprofitats, interessats a mantenir en la inòpia tots aquells que justifiquen una monarquia sense saber per a què serveix.

 

 

Ets el resultat d'una jugada mestre del dictador, d'un assassí que va dur el país a una guerra fratricida i que va fer reviure la monarquia per amagar els franquistes amb la pàtina d'una democràcia enganyosa que defensa una “unidad de destino en lo universal”. Patètic. Com pots ser tan cec? Com pots arribar-te a creure el teu paper? Viu una altra vida Felip, i no ens facis viure la teva. No ens ho mereixem.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

“A Bellaterra hi ha un abans i un després de l’AP-7. El després va ser acostar-nos a tres punts cardinals: nord, sud i oest o el que és el mateix, a Girona i París, Tarragona i Murcia i Lleida i Madrid. Sortir de casa i arribar a aquests indrets, i els entremitjos, per autopista era (i és) tot un luxe. “

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: