Alguns exemplars a la plaça del Pi, al local Taller de Serveis | Laia TR

 

Ja esteu escrivint la vostra carta pels Reis Mags de Bellaterra? Aquest any, des del Club Bellaterra i BellaterraDiari ens hem decidit a elaborar una carta molt especial per a celebrar la tradició. 

 

Es tracta d'una Carta pels Reis Mags amb marcat component educatiu i artístic, una eina que afavoreix fer balanç de l'any, el dibuix d'un mateix i dels seus éssers estimats. Amb aquesta iniciativa volem esquivar les cartes que es converteixen en un llistat de regals possibles i optar més per l'autorepresentació i la reflexió. A més, els Reis estan il·lustrats en cotxes clàssics, tal com desfilen per la cavalcada de Bellaterra i això inclou un marcat caràcter bellaterrenc. 

 

Per aquells que no en tingueu prou amb les cartes rebudes a casa vostra o disponibles als comerços, us deixem la versió en digital de la Carta pels Reis Mags de Bellaterra de BellaterraDiari i el Club Bellaterra a continuació.

 

La podeu descarregar i imprimir. Feliç any nou!

 

 

cart

 

CARTA 1