Descarrega aquí la Carta pels Reis Mags de Bellaterra

by | des. 30, 2019 | Bellaterra Diari

Alguns exemplars a la plaça del Pi, al local Taller de Serveis | Laia TR

 

Ja esteu escrivint la vostra carta pels Reis Mags de Bellaterra? Aquest any, des del Club Bellaterra i BellaterraDiari ens hem decidit a elaborar una carta molt especial per a celebrar la tradició. 

 

Es tracta d'una Carta pels Reis Mags amb marcat component educatiu i artístic, una eina que afavoreix fer balanç de l'any, el dibuix d'un mateix i dels seus éssers estimats. Amb aquesta iniciativa volem esquivar les cartes que es converteixen en un llistat de regals possibles i optar més per l'autorepresentació i la reflexió. A més, els Reis estan il·lustrats en cotxes clàssics, tal com desfilen per la cavalcada de Bellaterra i això inclou un marcat caràcter bellaterrenc. 

 

Per aquells que no en tingueu prou amb les cartes rebudes a casa vostra o disponibles als comerços, us deixem la versió en digital de la Carta pels Reis Mags de Bellaterra de BellaterraDiari i el Club Bellaterra a continuació.

 

La podeu descarregar i imprimir. Feliç any nou!

 

 

cart

 

CARTA 1

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

4.000 lectors durant el mes d’agost a BellaterraDiari!

Durant tot el’any BellaterraDiari ha mantingut els 4.000 usuaris mensuals, malgrat la població major de 18 anys a Bellaterra són un total de 1.400 habitants. Això significa que la xifra d’usuaris únics quadruplicaria els valors

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: