Les imatges de l'arribada dels Reis Mags a Bellaterra

Reis Mags a Bellaterra durant la cavalcada de l'any passat | Redacció

 

 

L'arribada dels Reis Mags a Bellaterra generarà afectacions al trànsit que passi pel centre de Bellaterra. Ses Majestats arribaran el 5 de gener a les 18 h en un comboi de Ferrocarrils de la Generalitat, tot i que, un cop a Bellaterra, celebraran la seva arribada a la plaça del Pi i aniran en cotxe al llarg de l'avinguda Joan Fàbregas, amb un seguit de parades que faran que alguns carrers estiguin tallats al barri. 

 

 

Entre les 18 i les 20.30 h, a causa del recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags, tant la BV-1414 a l'altura de la plaça del Pi com l'avinguda Joan Fàbregas estaran tallades al trànsit, així com la plaça Maragall, al capdamunt de la via. Alhora, això implicarà també afectacions a la circulació de la línia 648 d'autobús interurbà, que haurà de finalitzar el seu recorregut abans d'arribar a la plaça del Pi. A més, diverses places d'aparcament a les dues places i l'avinguda s'hauran de desallotjar perquè Ses Majestats puguin circular sense problemes. 

 

 

D'altra banda, la Cavalcada de Reis a Cerdanyola produirà diverses afectacions al trànsit i a la mobilitat per la ciutat. Començarà al Parc Tecnològic a les 18.30 h i recorrerà els carrers dels Boters, el carrer de Sant Ramon, girarà pel carrer d’Anselm Clavé, després baixarà pel carrer de Sant Enric per agafar el carrer de Sant Casimir, el carrer de Francolí fins al passeig de Cordelles, continuarà per l’avinguda de Sant Iscle, de la Primavera i de Catalunya per pujar pel carrer de Francesc Layret i arribar finalment a la plaça de l’Abat Oliba.

 

 

El pas de la cavalcada per aquests carrers afectarà la circulació de vehicles i també a algunes parades i al recorregut d’algunes les línies interurbanes de bus:  

  • El carrer de Sant Ramon afecta les línies interurbanes A-4. B-7 i B-4
  • El carrer d’Anselm Clavé afecta les línies interurbanes A-4 i B-7 i B-4
  • El carrer de Sant Casimir i Sta Marcel·lina afecta les línies interurbanes e3, i B-2
  • El carrer de Francolí afecta les línies interurbanes e3 i B-2
  • El passeig de Cordelles afecta les línies interurbanes e3 i B-2
  • L'avinguda de Sant Iscle afecta les línies interurbanes e3, B-2, A-4, B-7 i B-4
  • L'avinguda de la Primavera afecta les línies interurbanes e3, B-2, A-4 i B-7 i B-4
  • L'avinguda de Catalunya afecta la línia interurbana B7
  • Les plaçes de Francesc Layret i Abat Oliba afecten les línies interurbanes e3, B-2, A-4, B-7 i B-4

 

 

D’altra banda, els parquímetres de la zona blava dels carrers del recorregut de la cavalcada restaran tancats abans de les 12 h del dissabte 4 de gener.