Les imatges de l'arribada dels Reis Mags a Bellaterra
Els Reis Mags recolliran les cartes amb els desitjos dels infants de Bellaterra | Redacció

 

 

Descarrega la Carta pels Reis Mags de Bellaterra aquí

 

 

Ja som al 2020, i amb l'inici d'any arriba el final de les festes del Nadal a Bellaterra. L'última celebració al poble serà la cavalcada de Ses Majestats d'Orient al barri, que tornarà a aplegar a desenes de nens i nenes de Bellaterra el pròxim diumenge 5 de gener. Els Reis visitaran al veïnat a la tarda per saludar a tots els infants, adorar al nen Jesús a la parròquia i recollir els desitjos dels més petits per enguany.

 

 

Com cada any, els Reis Mags arribaran al poble en un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat, al voltant de les 18 h. Allà seran rebuts pel Grup Escolta Bellaterra, amb les tradicionals torxes, i els Trencatrons, grup infantil de percussió d’El Musical. Tot seguit, els Reis d'Orient entraran a la plaça del Pi i faran uns parlaments per donar la benvinguda a tots els nens i nenes de Bellaterra, amenitzats per la coral de nens d'El Musical

 

 

Un cop finalitzada la funció, els Reis Mags es dirigiran en cotxes clàssics cap a la Parròquia de la Santa Creu, on faran l'adoració del nen Jesús, al voltant de les 19 h. Després seguiran el seu recorregut fins al Centre Cívic i allà els infants podran entregar les seves cartes. El punt final el posarà l’animació infantil de la Unió de Veïns i la xocolatada calenta del Grup Escolta de Bellaterra.

 

 

Aquest any, com a novetat, des del BellaterraDiari hem facilitat a cada casa i comerç de Bellaterra diferents exemplars de la nostra carta als Reis Mags, perquè els infants de Bellaterra puguin donar-la amb els seus desitjos a Ses Majestats. Si no teniu encara la vostra carta als Reis, feta en col·laboració amb el Club Bellaterra, podeu obtenir-la aquí.