Estabilitat i fred a Bellaterra pel primer cap de setmana de l’any

by | gen. 3, 2020 | Méteo

Matí de fred i glaç a Terrassa

El fred serà el protagonista del cap de setmana | Cristóbal Castro

 

 

Durant el primer cap de setmana de l'any, a Bellaterra i a tot el Vallès Occidental, regnarà un ambient fred, amb presència de núvols, però estabilitat, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri, que destaca que malgrat aquesta presència de núvols, no hi haurà precipitacions, per tant, serà un cap de setmana de Reis tranquil.

 

 

Respecte a les temperatures, Mauri afirma que les mínimes pujaran una mica, però les màximes aniran a la baixa.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: