El Trio Arriaga està format per Daniel Ligorio (piano), Juan Luís Gallego (violí) i David Apellániz (violoncel)
El Trio Arriaga està format per Daniel Ligorio (piano), Juan Luís Gallego (violí) i David Apellániz (violoncel) | El Musical

 

 

El conservatori i escola de música El Musical de Bellaterra comença l'any amb un nou concert. L'entitat bellaterrenca acollirà el pròxim divendres 10 de gener, a les 19.30 h, una actuació del prestigiós trio de solistes Trio Arriaga, format pel pianista Daniel Ligorio, el violonista Juan Luís Gallego i el violoncel·lista David Apellániz. El concert estarà dedicat a la figura del famós compositor austríac Ludwig van Beethoven

 

 

El trio tocarà dues composicions: d'una banda, la Trio op 70 n.1 en Re Major “espiritus” (Allegro vivace e con brio, largo assai ed espressivo, presto); de l'altra, la Trio op 70 n.2 en Mi bemol Major (Poco sostenuto – Allegro, ma non troppo, allegretto, allegretto ma non troppo, finale allegro). El concert forma part de les diverses activitats que el conservatori de Bellaterra farà enguany pel 250 aniversari del naixement de Beethoven

 

 

El concert serà completament gratuït i, per tal de poder assistir-hi, des d'El Musical demanen que es reservi plaça per tal que hi pugui assistir el màxim nombre de persones. Per a reservar un seient podeu fer-ho aquí