Promocionem el comerç bellaterrenc?

by | gen. 3, 2020 | Editorial

Membres del Grup Escolta Bellaterra preparen roses per a la diada de Sant Jordi

Membres del Grup Escolta Bellaterra preparen roses per a la diada de Sant Jordi | Toni Alfaro

 

 

La jornada de Sant Jordi ha servit per mesurar el pols d’un poble que va canviant com Bellaterra. La diada d’aquest any no va destacar pel seu moviment, però sí que es va anar animant, molt tímidament, a la tarda. I és que els comerços, associacions i veïnat encara se’n podrien beneficiar. I molt!

 

 

Un any més, cal donar les gràcies a la incondicional paradeta de roses del Cau i la perseverància de la Llibreria Paper’s. A més, dona la casualitat que aquest any estrenem nova associació de comerciants al barri! Es tracta de l’Associació Bellaterra Comerç (ABC), que, tot fent malabars amb els seus dia a dia s’esforcen per articular les necessitats i somnis de Bellaterra. També la Unió de Veïns va convidar a tots els polítics i autors a debatre.

 

 

Actualment tot el pressupost de cultura es guarda per a Reis i la Festa Major. Què passa, però, amb les altres tradicions o dies internacionals? Des de BellaterraDiari creiem que deixem perdre oportunitats per incidir en la cultura, comerç i vida del poble.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

En un poble se sap tot

En un poble se sap tot

Editorial corresponent al número 21 de l’edició en paper del BellaterraDiari, de juny de 2020

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: