Sobreviure a les eleccions municipals

by | gen. 4, 2020 | Editorial

Les imatges del debat 'Bellaterra a Debat' al Bar del Club Bellaterra

Moment del 'Bellaterra a Debat' al Bar del Club Bellaterra | Redacció

 

 

Enmig de propostes, promeses, projectes a llarg termini i idees brillants d’últim minut, ens trobem a les portes de les eleccions municipals. Les terceres que Bellaterra viu des que té administració pròpia. Tots els partits ens demanen la seva confiança i exposen arguments i estratègies que cadascú valorarà.

 

 

I què passarà? Ara encara ningú ho sap. Les cartes, però, ja estan sobre la taula. Que cadascú faci confiança al representant que més prefereixi, al que més s’assembli a ell o a ella i a la idea de Bellaterra que projecta.

 

 

Perquè… a l’hora d’escollir… quin projecte o tipus de relacions us agradaria que tinguessim en aquest tros de terra? A què donarieu prioritat?

 

 

De vegades tots anem tan ràpid que ens costa no perdre el nord. Tot i així, creiem que val la pena allunyar-se de batalles, estratègies subterrànies o retrets. Donem pas a una nova pàgina on escriure, entre tots, allò que Bellaterra volem que sigui i que ofereixi al seu voltant.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

En un poble se sap tot

En un poble se sap tot

Editorial corresponent al número 21 de l’edició en paper del BellaterraDiari, de juny de 2020

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: