Sobreviure a les eleccions municipals

by | gen. 4, 2020 | Editorial

Les imatges del debat 'Bellaterra a Debat' al Bar del Club Bellaterra

Moment del 'Bellaterra a Debat' al Bar del Club Bellaterra | Redacció

 

 

Enmig de propostes, promeses, projectes a llarg termini i idees brillants d’últim minut, ens trobem a les portes de les eleccions municipals. Les terceres que Bellaterra viu des que té administració pròpia. Tots els partits ens demanen la seva confiança i exposen arguments i estratègies que cadascú valorarà.

 

 

I què passarà? Ara encara ningú ho sap. Les cartes, però, ja estan sobre la taula. Que cadascú faci confiança al representant que més prefereixi, al que més s’assembli a ell o a ella i a la idea de Bellaterra que projecta.

 

 

Perquè… a l’hora d’escollir… quin projecte o tipus de relacions us agradaria que tinguessim en aquest tros de terra? A què donarieu prioritat?

 

 

De vegades tots anem tan ràpid que ens costa no perdre el nord. Tot i així, creiem que val la pena allunyar-se de batalles, estratègies subterrànies o retrets. Donem pas a una nova pàgina on escriure, entre tots, allò que Bellaterra volem que sigui i que ofereixi al seu voltant.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: