Les imatges del debat 'Bellaterra a Debat' al Bar del Club Bellaterra
Moment del 'Bellaterra a Debat' al Bar del Club Bellaterra | Redacció

 

 

Enmig de propostes, promeses, projectes a llarg termini i idees brillants d’últim minut, ens trobem a les portes de les eleccions municipals. Les terceres que Bellaterra viu des que té administració pròpia. Tots els partits ens demanen la seva confiança i exposen arguments i estratègies que cadascú valorarà.

 

 

I què passarà? Ara encara ningú ho sap. Les cartes, però, ja estan sobre la taula. Que cadascú faci confiança al representant que més prefereixi, al que més s’assembli a ell o a ella i a la idea de Bellaterra que projecta.

 

 

Perquè… a l’hora d’escollir… quin projecte o tipus de relacions us agradaria que tinguessim en aquest tros de terra? A què donarieu prioritat?

 

 

De vegades tots anem tan ràpid que ens costa no perdre el nord. Tot i així, creiem que val la pena allunyar-se de batalles, estratègies subterrànies o retrets. Donem pas a una nova pàgina on escriure, entre tots, allò que Bellaterra volem que sigui i que ofereixi al seu voltant.