ramon andreu
El ja president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, en el moment de la votació | Redacció

 

 

Tornem al dia a dia. Després de les eleccions municipals aquí seguim periodistes, veïns, entitats, polítics i comerciants. Aquí seguim tots, disposats a xerrar sobre la vida social i cultural de Bellaterra durant tot l’any.

 

 

També segueixen aquí les necessitats i els reptes de les escoles, els clubs esportius i les associacions de veïns. Agents que, en coordinació, podem ajudar a millorar les relacions i la vida que seguirem fent a Bellaterra en el nou cicle polític i cultural que encetem.

 

 

Després de 8 anys i per tercer cop consecutiu, Gent per Bellaterra va tornar a endur-se la majoria de vots dels bellaterrencs, fins aconseguir la majoria absoluta per a totes les decisions. En concret, 630 veïns d’un total de 1.494 van tornar a donar la seva confiança al grup que ocuparà 6 de les 9 cadires de l’EMD. L’estrella del programa: annexionar Bellaterra a Sant Cugat i defensar-la des del punt de vista jurídic amb les càmeres, els agents cívics o les pilones.

 

 

Són peticions raonables, però segurament seria millor cooperar i comunicar-se per tal de deixar clares les intencions i no malgastar temps i diners. La feina de la política és de transparència i de servei públic. La del periodisme, assegurar-los.