Aquí seguim!

by | gen. 5, 2020 | Editorial

ramon andreu

El ja president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, en el moment de la votació | Redacció

 

 

Tornem al dia a dia. Després de les eleccions municipals aquí seguim periodistes, veïns, entitats, polítics i comerciants. Aquí seguim tots, disposats a xerrar sobre la vida social i cultural de Bellaterra durant tot l’any.

 

 

També segueixen aquí les necessitats i els reptes de les escoles, els clubs esportius i les associacions de veïns. Agents que, en coordinació, podem ajudar a millorar les relacions i la vida que seguirem fent a Bellaterra en el nou cicle polític i cultural que encetem.

 

 

Després de 8 anys i per tercer cop consecutiu, Gent per Bellaterra va tornar a endur-se la majoria de vots dels bellaterrencs, fins aconseguir la majoria absoluta per a totes les decisions. En concret, 630 veïns d’un total de 1.494 van tornar a donar la seva confiança al grup que ocuparà 6 de les 9 cadires de l’EMD. L’estrella del programa: annexionar Bellaterra a Sant Cugat i defensar-la des del punt de vista jurídic amb les càmeres, els agents cívics o les pilones.

 

 

Són peticions raonables, però segurament seria millor cooperar i comunicar-se per tal de deixar clares les intencions i no malgastar temps i diners. La feina de la política és de transparència i de servei públic. La del periodisme, assegurar-los.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

En un poble se sap tot

En un poble se sap tot

Editorial corresponent al número 21 de l’edició en paper del BellaterraDiari, de juny de 2020

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: