Aquí seguim!

by | gen. 5, 2020 | Editorial

ramon andreu

El ja president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, en el moment de la votació | Redacció

 

 

Tornem al dia a dia. Després de les eleccions municipals aquí seguim periodistes, veïns, entitats, polítics i comerciants. Aquí seguim tots, disposats a xerrar sobre la vida social i cultural de Bellaterra durant tot l’any.

 

 

També segueixen aquí les necessitats i els reptes de les escoles, els clubs esportius i les associacions de veïns. Agents que, en coordinació, podem ajudar a millorar les relacions i la vida que seguirem fent a Bellaterra en el nou cicle polític i cultural que encetem.

 

 

Després de 8 anys i per tercer cop consecutiu, Gent per Bellaterra va tornar a endur-se la majoria de vots dels bellaterrencs, fins aconseguir la majoria absoluta per a totes les decisions. En concret, 630 veïns d’un total de 1.494 van tornar a donar la seva confiança al grup que ocuparà 6 de les 9 cadires de l’EMD. L’estrella del programa: annexionar Bellaterra a Sant Cugat i defensar-la des del punt de vista jurídic amb les càmeres, els agents cívics o les pilones.

 

 

Són peticions raonables, però segurament seria millor cooperar i comunicar-se per tal de deixar clares les intencions i no malgastar temps i diners. La feina de la política és de transparència i de servei públic. La del periodisme, assegurar-los.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: