Els Reis Mags van deixar estampes plenes de joia i expectació a Bellaterra. Ses Majestats van arribar en Ferrocarrils de la Generalitat al poble el passat dia 5 de gener al voltant de les 18.15 h, i van ser rebuts amb les torxes del Grup Escolta Bellaterra i la il·lusió dels més petits.

El conservatori i escola de música El Musical de Bellaterra va organitzar el seu grup de percussió dels Trencatrons, que van donar la benvinguda als Reis, i va preparar unes cançons cantades pel cor infantil de l’entitat. Després dels parlaments i de rebre les claus de les cases de Bellaterra del president de l’EMD, Ramon Andreu, ses màgiques majestats es van dirigir a la parròquia de la Santa Creu per fer l’adoració al nen Jesús, on van estar acompanyats d’una multitud de veïns i veïnes.

Finalment es van dirigir al Centre Cívic per rebre les cartes dels infants, on els veïns van poder gaudir, a més, de la xocolatada del Grup Escolta, així com l’animació de la Unió de Veïns de Bellaterra, que van tancar la festa al voltant de les 22 h. Des del Cau de Bellaterraexpliquen que la xocolatada va ser aquest any especialment multitudinària, i “potser és l’any que més gent hi ha participat”. Per la seva banda, des de l’entitat veïnal expliquen que l’espectacle de clown, que se celebra des de fa cinc anys, va anar també molt bé i “enguany va destacar per ser més participatiu que de costum”.

Us deixem totes les fotos de l’esdeveniment final de les festes del Nadal a Bellaterra.