Sabeu on heu de llençar els vostres arbres de Nadal?

by | gen. 7, 2020 | Societat

El Quinto de Nadal de la Unió de Veïns, en imatges

Arbre de Nadal al Club Bellaterra | Redacció

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola incideix en la necessitat de tenir cura del medi ambient i facilitar el reciclatge de les deixalles que es produeixen a totes les llars, especialment durant les festes de Nadal, quan se'n genera molta quantitat. Un cop finalitzada l'època nadalenca, és per a molts el moment de guardar els guarniments de Nadal a les seves caixes tot i que molts s'han de llençar, sigui pel seu estat de conservació o per ser orgànics, com els arbres naturals guarnits. 

 

 

Des del consistori cerdanyolenc s'han habilitat diferents punts de recollida a la ciutat per a fer més senzilla la recollida dels arbres de Nadal que, per les seves dimensions, no es poden incloure de forma senzilla dins els contenidors. Això és especialment rellevant en el cas dels arbres naturals, que normalment no aguanten vius durant tot l'any i s'han de llençar a la brossa. 

 

 

Si bé en el cas de la totalitat de Cerdanyola és rellevant anar als punts de recollida, en el cas de Bellaterra la recollida porta a porta de la brossa facilita la tasca. Així, des de l'Ajuntament encoratgen als bellaterrencs i bellaterrenques a guardar el seu arbre de Nadal per ser recollit el dia que pertoqui segons si és de plàstic o natural.

 

 

De la mateixa manera, el consistori encoratja a reciclar adequadament tots els residus generats durant les festes, especialment en el cas dels envasos, el vidre i el paper. En cas de tenir cap dubte o que les deixalles no es corresponguin amb cap dels tipus que es passen a recollir, demanen que els ciutadans es dirigeixin a la deixalleria municipal de Cerdanyola.

 

 

Deixalleria de Cerdanyola del Vallès

Carretera de Cerdanyola a Sant Cugat BP-1413 km 2,2. Telèfon: 936 917 442

  

 

 

Horari d'obertura al públic:

  

Dilluns: de 16:30 a 19:30h

  

Dimarts a divendres: de 10 a 14h i de 16:30 a 19h

  

Dissabte: de 10 a 13h i de 16:30 a 19:30h

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: