El Quinto de Nadal de la Unió de Veïns, en imatges
Arbre de Nadal al Club Bellaterra | Redacció

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola incideix en la necessitat de tenir cura del medi ambient i facilitar el reciclatge de les deixalles que es produeixen a totes les llars, especialment durant les festes de Nadal, quan se'n genera molta quantitat. Un cop finalitzada l'època nadalenca, és per a molts el moment de guardar els guarniments de Nadal a les seves caixes tot i que molts s'han de llençar, sigui pel seu estat de conservació o per ser orgànics, com els arbres naturals guarnits. 

 

 

Des del consistori cerdanyolenc s'han habilitat diferents punts de recollida a la ciutat per a fer més senzilla la recollida dels arbres de Nadal que, per les seves dimensions, no es poden incloure de forma senzilla dins els contenidors. Això és especialment rellevant en el cas dels arbres naturals, que normalment no aguanten vius durant tot l'any i s'han de llençar a la brossa. 

 

 

Si bé en el cas de la totalitat de Cerdanyola és rellevant anar als punts de recollida, en el cas de Bellaterra la recollida porta a porta de la brossa facilita la tasca. Així, des de l'Ajuntament encoratgen als bellaterrencs i bellaterrenques a guardar el seu arbre de Nadal per ser recollit el dia que pertoqui segons si és de plàstic o natural.

 

 

De la mateixa manera, el consistori encoratja a reciclar adequadament tots els residus generats durant les festes, especialment en el cas dels envasos, el vidre i el paper. En cas de tenir cap dubte o que les deixalles no es corresponguin amb cap dels tipus que es passen a recollir, demanen que els ciutadans es dirigeixin a la deixalleria municipal de Cerdanyola.

 

 

Deixalleria de Cerdanyola del Vallès

Carretera de Cerdanyola a Sant Cugat BP-1413 km 2,2. Telèfon: 936 917 442

  

 

 

Horari d'obertura al públic:

  

Dilluns: de 16:30 a 19:30h

  

Dimarts a divendres: de 10 a 14h i de 16:30 a 19h

  

Dissabte: de 10 a 13h i de 16:30 a 19:30h