a
El fi de festa Holi de la Festa Major 2019 a Bellaterra | Redacció

 

 

Bellaterra no som un context local, sinó més aviat hiper-local: som pocs, en un territori petit i sovint desconnectats. Però ser “pocs” també té, de vegades, sorprenents beneficis…

 

 

Des de fora, podem semblar un barri desert, però tot això es capgira durant la Festa Major, que ens planteja la possibilitat de trobar-nos, xerrar i conèixer – de vegades per primera vegada – als nostres veïns.

 

 

A Bellaterra tenim gent i sensibilitats de tots els colors. A vosaltres, lectors i lectores, us instem a estar al dia de l’actualitat i a participar de la vida social bellaterrenca. Hi ha coses, però, que no correspon als mitjans de comunicació solucionar. Nosaltres podem ser un espai de debat, una eina per reflexionar de forma oberta i conjunta al voltant de les coses.

 

 

A les institucions els toca treballar. Bellaterra té moltes entitats, ferides i històries per explicar. Sense por, parlem-ne, segons els temps van avançant… Qui ha de fer el primer pas?