Un veí de Bellaterra s’ofereix per fer de cangur i passejar gossos

by | gen. 7, 2020 | Classificats

El veí Albert Pantaleoni

El veí Albert Pantaleoni | Cedida

 

 

[TEXT: Albert Pantaleoni Xercavins]

 

Hola veïns sóc l'Albert Pantaleoni, un jove bellaterrenc de 24 anys que m´ofereixo per fer cangurs a domicili, responsable, amb gran experiència i tracte amb els nens, ja que durant l'any faig cangurs a diverses cases de Bellaterra i un estiu vaig treballar de monitor al campus del Club Bellaterra.

 

 

També hi ha la possibilitat que pugui impartir classes als vostres fills, ja que en aquests moments estic cursant l'últim any del Grau de Publicitat i Relacions Públiques a la UIC BCN. També disposo de cotxe propi.

 

 

Afegir que també m'ofereixo per passejar la vostra mascota. M'encanten els animals, especialment els gossos. A continuació us deixo el meu número de mòbil perquè us pugueu posar en contacte amb mi: 639076493.

 

 

Moltes gràcies per la vostra atenció i una salutació cordial,

 

 

Albert Pantaleoni Xercavins

Vols llegir més…?

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Un veí bellaterrenc vol llogar una casa o annex de casa a Bellaterra per a ell sol. Bellaterrenc de tota la vida, jove i de confiança vol seguir vivint a la zona i s’ofereix com a candidat per a persones que disposin d’un espai addicional on viure. “Bon pagador i de confiança”, vol un lloguer “senzill però bonic” per a només una persona.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: