Final de 2019 amb la pujada més alta de l’atur de l’any a la ciutat

by | gen. 8, 2020 | Societat

Sala interior d'una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) on es veuen els peus d'uns aturats asseguts a la sala d'espera

Sala interior d'una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) | ACN

 

 

El mes de desembre s'ha tancat amb un total de 2.581 persones registrades a l'atur a Cerdanyola del Vallès, 26 més respecte al mes anterior i sent aquest el pic més gran de tot l'any. Així, l'atur ha tancat l'any acumulant un creixement continu des de setembre que ha acabat superant la xifra més alta registrada el gener de 2019 (2.568 aturats).

 

 

La tendència és totalment diferent de la registrada fa un any. A finals de l'any 2018, es va viure una baixada de l'atur a la ciutat. Entre els mesos d'octubre i desembre, l'atur va disminuir fins a 2.466 persones, 115 menys que el desembre de 2019. Així i tot, la xifra més alta registrada durant l'any 2018 va ser de 2.765 aturats, 184 més que la més alta enregistrada enguany.

 

 

 

 

 

Aquesta pujada de l'atur és compartida amb altres municipis del Vallès Occidental. Les ciutats veïnes com Sant Cugat i Ripollet han patit també un increment del total de persones que no tenen feina. No obstant això, altres poblacions de la comarca com Sabadell i Terrassa han disminuït considerablement el nombre total d'aturats. 

 

 

Tot i l'augment del total de persones sense feina, la taxa d'atur de la ciutat es manté per sota de la mitjana del Vallès Occidental. A Cerdanyola, el 8,72% de la població està registrada a l'atur, mentre que al Vallès, la mitjana és de l'11,04%.

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: