Lleugera pujada de les temperatures diürnes a Bellaterra aquesta setmana

by | gen. 8, 2020 | Méteo

El temps serà asolellat en conjunt a Bellaterra

El temps serà asolellat en conjunt a Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

Arriba una nova setmana a Bellaterra i en les primeres jornades d'aquesta, com explica el meteoròleg Francesc Mauri, el temps es mantindrà estable. Com en els darrers dies al municipi i al llarg de la comarca del Vallès Occidental, el sol serà protagonista i hi hauran alguns núvols prims, així com una sensació tèrmica de fred.

 

 

Mauri destaca, també, que respecte a les temperatures es mantindrà el contrast entre les diürnes, que pujaran una mica, i les nocturnes, que seguiran sent baixes.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: