Mossos interrompen un suposat robatori a l’àrea de servei de Bellaterra a l’AP-7

by | gen. 8, 2020 | Successos

Cotxes patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu

Cotxes patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu | Jordi Play

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra s'han trobat amb l'escena d'un possible robatori a l'àrea de servei de Bellaterra a l'AP-7. Els agents ho han fet la nit entre aquest dimarts 7 i el dimecres 8 de gener, de matinada, quan en fer un control rutinari de l'aparcament haurien trobat una escena que donava a entendre que havien sorprès uns lladres en el moment de sostreure les mercaderies d'un camió

 

 

Al voltant de les 03.30 h d'aquest dimecres 8 de gener, una patrulla dels Mossos ha arribat a l'àrea de servei per a fer un control rutinari de la zona i ha trobat una furgoneta sense conductor aparcada al costat d'un camió. Al lloc hi havia caixes que contenien roba per a infants, algunes carregades a la furgoneta i altres a mig carregar que s'havien sostret prèviament del camió. 

 

 

Com que no han trobat ningú més, els agents s'han dirigit a parlar amb el camioner, que en aquell moment dormia. L'home ha assegurat que no havia vist res i no s'havia adonat del suposat robatori. De moment, es desconeix el cost de les mercaderies sostretes.

 

 

Els Mossos han registrat els voltants de l'escena, però no han trobat cap sospitós i no hi ha hagut cap detenció. Tanmateix, el cos d'agents ha obert una investigació per esclarir els fets. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: