Cotxes patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu
Cotxes patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu | Jordi Play

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra s'han trobat amb l'escena d'un possible robatori a l'àrea de servei de Bellaterra a l'AP-7. Els agents ho han fet la nit entre aquest dimarts 7 i el dimecres 8 de gener, de matinada, quan en fer un control rutinari de l'aparcament haurien trobat una escena que donava a entendre que havien sorprès uns lladres en el moment de sostreure les mercaderies d'un camió

 

 

Al voltant de les 03.30 h d'aquest dimecres 8 de gener, una patrulla dels Mossos ha arribat a l'àrea de servei per a fer un control rutinari de la zona i ha trobat una furgoneta sense conductor aparcada al costat d'un camió. Al lloc hi havia caixes que contenien roba per a infants, algunes carregades a la furgoneta i altres a mig carregar que s'havien sostret prèviament del camió. 

 

 

Com que no han trobat ningú més, els agents s'han dirigit a parlar amb el camioner, que en aquell moment dormia. L'home ha assegurat que no havia vist res i no s'havia adonat del suposat robatori. De moment, es desconeix el cost de les mercaderies sostretes.

 

 

Els Mossos han registrat els voltants de l'escena, però no han trobat cap sospitós i no hi ha hagut cap detenció. Tanmateix, el cos d'agents ha obert una investigació per esclarir els fets.