Coincidència en la sostenibilitat

by | gen. 9, 2020 | Editorial

La plaça del Pi de Bellaterra podria estar només reservada a vianants

La plaça del Pi de Bellaterra podria estar només reservada a vianants | Laia TR

 

 

Aprofitar els espais verds de Bellaterra, aprendre a respectar-los i trobar la millor manera per conviure amb ells. Aquest mes han coincidit al poble diverses iniciatives relacionades amb la sostenibilitat: convertir la plaça per a vianants, neteges als boscos i línies guia per a reduir les nostres emissions de CO2 .

 

 

A més, les estudiants de l’Escola d’Arquitectura van coincidir amb la Unió de Veïns en apuntar que calia aprofitar el torrent de la Bonaigua per a articular una Bellaterra verda de dalt a baix. Tècnics i veïns podem fer una bona feina als carrers, cases i a l’entorn natural. Empenyem junts.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: