Nova recollida de brossa al bosc d’un veí de Bellaterra

by | gen. 9, 2020 | Societat

Pantaleoni, durant l'última jornada de recollida de brossa a Bellaterra

Pantaleoni, durant l’última jornada de recollida de brossa a Bellaterra | @apxsavetheplanet

El veí de Bellaterra Albert Pantaleoni Xercavins torna a organitzar una jornada de neteja. Amb l’arribada del nou any, el bellaterrenc indica que prepara una nova acció per tenir cura dels boscos dels voltants de Bellaterra pel pròxim diumenge 26 de gener, a les 10.30 h, al Pla dels Estels, a la zona boscosa del barri de Terranova de Bellaterra. Es tracta de la tercera ocasió en què el veí convoca bellaterrencs i bellaterrenques, després de la neteja de finals de 2018 i 2019

Segons ha explicat Pantaleoni, espera “veure a la generació Z present en la recollida”, ja que en l’anterior jornada la participació va reduir-se en comparació amb la primera edició. D’altra banda, també crida a què hi participin tots aquells veïns de Bellaterra que hi estiguin interessats, així com convida a provar l’experiència a tots aquells que no ho hagin provat. 

Tots aquells interessats en assistir poden contactar amb Pantaleoni a través de Whatsapp al 639076493, Instagram (@apxsavetheplanet) o l’email  pantacorkcollections@gmail.com. 

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: