La Generalitat tira a terra desenes de pins propers a Bellaterra

by | gen. 9, 2020 | Societat

Pins talats al Camí dels Monjos, a la part alta de Bellaterra

Pins talats al Camí dels Monjos, a la part alta de Bellaterra | Redacció

 

 

Tècnics de la Generalitat de Catalunya, gestionats a través de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, duen a terme una tala selectiva als boscos de la part alta de Bellaterra. Les feines, que s'estan fent des de finals de desembre, tenen com a objectiu ajudar a la prevenció d'incendis forestals eliminant part de l'arbrat i la vegetació dels boscos per a crear tallafocs que impedeixin la propagació de les flames.

 

 

Segons indiquen des del consistori veí, la campanya de tala forma part de les mesures habituals de control i protecció contra incendis de les zones boscoses de la zona entre Bellaterra i Sant Quirze, i s'estenen pels diferents camins que uneixen les dues localitats. Asseguren que les tasques de prevenció en general s'estan duent a terme des del mes d'octubre i formen part de la campanya habitual d'hivern. 

 

 

Els treballs estan sent supervisats per personal de l'Ajuntament veí i compten amb la col·laboració de personal de gestió forestal dels ADF. Les tasques de tala i manteniment contra el foc afecten els camins propers que se situen entre Bellaterra i la Urbanització Castelltort, a Sant Quirze, i Can Barata, entre Sant Quirze i Rubí. 

 

 

Cartell que avisa dels treballs forestals de la Generalitat

Cartell que avisa dels treballs forestals de la Generalitat | Redacció

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: