La Generalitat tira a terra desenes de pins propers a Bellaterra

by | gen. 9, 2020 | Societat

Pins talats al Camí dels Monjos, a la part alta de Bellaterra

Pins talats al Camí dels Monjos, a la part alta de Bellaterra | Redacció

 

 

Tècnics de la Generalitat de Catalunya, gestionats a través de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, duen a terme una tala selectiva als boscos de la part alta de Bellaterra. Les feines, que s'estan fent des de finals de desembre, tenen com a objectiu ajudar a la prevenció d'incendis forestals eliminant part de l'arbrat i la vegetació dels boscos per a crear tallafocs que impedeixin la propagació de les flames.

 

 

Segons indiquen des del consistori veí, la campanya de tala forma part de les mesures habituals de control i protecció contra incendis de les zones boscoses de la zona entre Bellaterra i Sant Quirze, i s'estenen pels diferents camins que uneixen les dues localitats. Asseguren que les tasques de prevenció en general s'estan duent a terme des del mes d'octubre i formen part de la campanya habitual d'hivern. 

 

 

Els treballs estan sent supervisats per personal de l'Ajuntament veí i compten amb la col·laboració de personal de gestió forestal dels ADF. Les tasques de tala i manteniment contra el foc afecten els camins propers que se situen entre Bellaterra i la Urbanització Castelltort, a Sant Quirze, i Can Barata, entre Sant Quirze i Rubí. 

 

 

Cartell que avisa dels treballs forestals de la Generalitat

Cartell que avisa dels treballs forestals de la Generalitat | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: