Pins talats al Camí dels Monjos, a la part alta de Bellaterra
Pins talats al Camí dels Monjos, a la part alta de Bellaterra | Redacció

 

 

Tècnics de la Generalitat de Catalunya, gestionats a través de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, duen a terme una tala selectiva als boscos de la part alta de Bellaterra. Les feines, que s'estan fent des de finals de desembre, tenen com a objectiu ajudar a la prevenció d'incendis forestals eliminant part de l'arbrat i la vegetació dels boscos per a crear tallafocs que impedeixin la propagació de les flames.

 

 

Segons indiquen des del consistori veí, la campanya de tala forma part de les mesures habituals de control i protecció contra incendis de les zones boscoses de la zona entre Bellaterra i Sant Quirze, i s'estenen pels diferents camins que uneixen les dues localitats. Asseguren que les tasques de prevenció en general s'estan duent a terme des del mes d'octubre i formen part de la campanya habitual d'hivern. 

 

 

Els treballs estan sent supervisats per personal de l'Ajuntament veí i compten amb la col·laboració de personal de gestió forestal dels ADF. Les tasques de tala i manteniment contra el foc afecten els camins propers que se situen entre Bellaterra i la Urbanització Castelltort, a Sant Quirze, i Can Barata, entre Sant Quirze i Rubí. 

 

 

Cartell que avisa dels treballs forestals de la Generalitat
Cartell que avisa dels treballs forestals de la Generalitat | Redacció